Cellfood Multivitamin Spray

Cellfood Multivitamin Spray

Multi Vitamine Spray | Voor directe opname
39,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Cellfood Multivitamin Spray1€39,95€39,95
Cellfood Multivitamin Spray2€39,95 €39,50€79,00
Cellfood Multivitamin Spray3€39,95 €38,95€116,85
Cellfood Multivitamin Spray5€39,95 €38,50€192,50
Cellfood Multivitamin Spray10€39,95 €37,50€375,00
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Cellfood Multivitaminen Spray 29ml.
Vitaminen zijn koolstofhoudende stoffen die het lichaam nodig heeft voor de reguliere stofwisseling. Deze vitaminen worden echter meestal niet door het lichaam aangemaakt, maar zitten in ons voedsel en ons drinkwater. Uitzonderingen hierop zijn bijvoorbeeld vitamine D, die het lichaam in beperkte hoeveelheden aanmaakt, en vitamine B12, die wordt aangemaakt door de darmflora.

Vitaminen en mineralen fungeren als zogenaamde “co-factoren” bij de vertering van stoffen in ons lichaam. Het grootste deel van onze stofwisseling gebeurt met behulp van specifieke enzymen, maar bij het ontbreken van additionele katalysatoren (de co-factoren vitaminen en mineralen) vinden deze enzymatische reacties dusdanig langzaam plaats, dat er van effectiviteit bijna geen sprake meer is.

Sprays, tabletten of injecties?
Cellfood Multivitaminen is een snelwerkende, vloeibare spray, die snel door het lichaam wordt opgenomen. In tegenstelling tot de gewone vitaminetabletten bevat het geen bindmiddelen, toevoegingen, poeders, cafeïne, drugs, calorieën, vetten, was of alcohol. Cellfood Multivitaminen wordt bijna twintig keer sneller en beter geabsorbeerd en geassimileerd dan vitaminetabletten. Daarnaast voorziet het het lichaam van een onmiddellijke en vooral constante stroom van voedingsstoffen. Het normale vitaminetablet daarentegen wordt in het gunstigste geval snel opgelost en via het spijsverteringsstelsel (in één keer) aan het lichaam aangeboden. Het lichaam kan deze plotselinge overdaad niet onmiddellijk assimileren en voert het grootste deel langs natuurlijke weg af. Bij een slechte oplossing van het tablet worden de voedingsstoffen direct uitgescheiden en is de opname minimaal.

Ter vergelijking: de opname van tabletten ligt onder de 20%, van gels of capsules rond de 35%, intramusculaire injecties tegen de 80% en sprays om en nabij de 95%.

Cellfood Multivitaminen is een krachtig en doeltreffend voedingssupplement, dat alle essentiële voedingsstoffen biedt die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. De gepatenteerde formule die aan alle Cellfood producten ten grondslag ligt, verhoogt de biobeschikbaarheid van deze vitaminen en mineralen. De voedingsstoffen bevinden zich in colloïdale (een doorsnee van 4-7 nanometer), ionische vorm en zijn negatief geladen. Daar de meeste lichaamvloeistoffen zoals bloed en lymfevocht eveneens colloïdaal en negatief geladen zijn, wordt Cellfood Multivitaminen als lichaamseigen herkend. Dit heeft het voordeel dat de voedingsstoffen direct worden opgenomen via de gevoelige membranen in de mond, keel en slokdarm en in de bloedbanen terechtkomen.

Cellfood Mulitvitaminen en Cellfood.
Ook al bestaat Cellfood Multivitaminen voor een deel uit Cellfood, het is geen vervanging voor Cellfood. De aanwezige Cellfood wordt door het lichaam voornamelijk gebruikt om de bio-beschikbaarheid van de vitaminen en mineralen te verhogen. Het bovenstaande houdt in dat de aanwezige Cellfood niet zozeer wordt gebruikt voor de energievoorziening, het schoonmaken en herstellen van het lichaam of het regenereren van cellen.

Het belang van een gezonde levensstijl.
Cellfood Multivitaminen is een aanvulling op uw voedingspatroon. Toch kunnen we niet genoeg benadrukken dat Cellfood Multivitaminen alléén niet voldoende is voor een gezond lichaam als u daarbij uw oude levensstijl blijft handhaven. Lichaamsbeweging en goede eetgewoontes zijn onmisbare onderdelen van een gezonde levensstijl.

Ingrediënten

Samenstelling Cellfood Multivitaminen per dosis (10 sprays): Cellfood, een gepatenteerde, supergeladen, colloïdale vloeistof, bevat 78 sporenelementen, mineralen en deuteronen, 34 enzymen, 17 aminozuren, elektrolyten, opgeloste en nieuwontstane zuurstofatomen, die alle rondzweven in een oplossing van Deuteriumsulfaat. Hoeveelheid % ADH Vitamine A 238 I.E. 5 % Vitamine C 14 mg 24 % Vitamine D 19 I.E. 5 % Vitamine E 3 I.E. 10 % Vitamine K 14 mcg 18 % Thiamine 14 mg 10 % Riboflavine 16 mg 10 % Niacine 1.9 mg 10 % Vitamine B6 0.19 mg 10 % Foliumzuur 19 mcg 5 % Vitamine B12 0.14 mcg 2 % Biothine 14 mcg 5 %. Pantotheenzuur 1 mg 10 %

Gebruik

1 maal daags 6 keer in de mond sprayen.

Verpakking

29 ml.

Voedingssupplement

Cellfood Multivitaminen is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Please note
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg. 

Laatste reviews:

Dhr. H. de Zeeuw
Ik gebruik al ruim 10 jaar de Cellfood producten, en sinds kort ook de Multivitaminen.. Lees meer..
Mevr. Liesbeth
Heb net de Cellfood Multivitamine binnen gekregen. Ik was op zoek naar een vitamine s.. Lees meer..
Dhr. L. Weers
Gebruik deze vitamine spray elke dag bij het ontbijt. Heb het idee dat mijn weerstand.. Lees meer..
Alle reviews
Dhr. H. de Zeeuw
Ik gebruik al ruim 10 jaar de Cellfood producten, en sinds kort ook de Multivitaminen. De smaak is even wennen, maar ik voel me er goed bij! Groeten, Henk
Mevr. Liesbeth
Heb net de Cellfood Multivitamine binnen gekregen. Ik was op zoek naar een vitamine spray omdat deze beter wordt opgenomen. Tot op heden nog geen echt goede gevonden, maar aangezien de rest van de Cellfood producten ook zo top zijn, heb ik hier wel vertrouwen in!
Dhr. L. Weers
Gebruik deze vitamine spray elke dag bij het ontbijt. Heb het idee dat mijn weerstand beter is geworden.
Mevr. Myrna
Omdat ik moeilijk tabletjes kan slikken, en geen vertrouwen heb in bruistabletten ben ik met de Cellfood vitaminen spray begonnen. Makkelijk in gebruik!

Voeg referentie toe ›

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.