Sensi Urin Vitaal
Download etiket

Sensi Urin Vitaal

Chinese kruiden formule | Voor blaas & nieren
35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Urin Vitaal1€35,95€35,95
Sensi Urin Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Urin Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Urin Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensi Urin Vitaal, voedingssupplement voor blaas en nieren.
Sensi Urin Vitaal is een uniek 100% natuurlijk voedingssupplement, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor blaas en nieren. Sensi Urin Vitaal zorgt voor een goede blaasfunctie, verhoogt de weerstand in de blaas, ondersteund de nierfunctie, en houdt de blaas schoon. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verbetering is in de meeste gevallen al binnen 2 a 3 dagen zichtbaar. Sensi Urin Vitaal is al ruim 30 jaar een succesformule. Voor een goede blaas- en nierfunctie!

  • Sensipharm's Sensi Urin Vitaal, voedingssupplement voor blaas en nieren, zonder bijwerkingen.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door artsen, apothekers en therapeuten!
Ingrediënten

Desmodium, Lygodium, Anjer, Abutilon, Pyrrosia, Grote weegbree, Talk, Shen Chu, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Sensi Urin Vitaal bevat Shen Chu.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en zwangerschap.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabletten à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Urin Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Jolanda
Na twee kuren nog steeds last van mijn nieren, dit geprobeerd, na twee dagen voel ik.. Lees meer..
J. uit Swalmen
Heb Sensi Urin Vitaal gebruikt bij nierstenen. Ik was vrij scpetisch, en wilde er zo.. Lees meer..
Maria vd Z.
Zakje Sensi Urin Vitaal mee gekregen van mijn Acupuncturist, en ben tot nu toe zeer.. Lees meer..
Alle reviews
Jolanda
Na twee kuren nog steeds last van mijn nieren, dit geprobeerd, na twee dagen voel ik me stukken beter, ook geen pijn meer in nieren en spieren geen misselijkheid met erge vermoeheid, hoop ook op langere termijn, erg tevreden wil niet steeds antibiothica slikken.
J. uit Swalmen
Heb Sensi Urin Vitaal gebruikt bij nierstenen. Ik was vrij scpetisch, en wilde er zo snel mogelijk vanaf! Toch binnen 2 of 3 dagen leken ze weg te gaan. Sindsdien heb ik geen last meer gehad. Kan het aanraden mensen. Groeten uit Swalmen.
Maria vd Z.
Zakje Sensi Urin Vitaal mee gekregen van mijn Acupuncturist, en ben tot nu toe zeer tevreden. Dikwijls last van blaasontsteking, maar nu toch al geruime tijd niet meer. Ik blijf op een lagere dosering (2 tabletjes per dag) door gaan.
Joyce van Es
Helpt echt tegen blaas ontsteking. Heel blij mee!
Dhr. de Jong
Werkte binnen 2 dagen! Ik ben nu met een onderhoudsdosering van 1 tabletje per dag bezig.
Dhr. Stijn L.
Op aanraden van mijn arts begonnen met Sensi Urin Vitaal voor mijn blaas. Binnen 3 dagen was de blaas weer schoon, en had ik nergens meer last van! Ik had niet verwacht dat een kruiden supplement zo krachtig zou werken!
Mevr. Ilse
Via deze website bij Sensi Urin Vitaal gekomen, en het geprobeerd. Mijn blaas was weer vrij snel schoon, en mijn blaasspieren lijken ook wel sterker geworden! Ik blijf wel om de paar weken een paar tabletjes pakken om de blaas schoon te houden. Groetjes Ilse
Mevr. van Diemen
Ik gebruik Sensi Urin Vitaal voor mijn blaas en nieren, en voel me er goed bij. Ik doe ongeveer een jaar met een potje om de blaas schoon te houden. Een tevreden klant!
Dhr. Heemskerk
Mijn huisarts raadde Sensi Urin Vitaal aan voor mijn blaas. Ik had de tabletjes de volgende dag in huis, en binnen 2 dagen merkte ik duidelijk resultaat, Sindsdien geen last meer gehad!
Dhr. Coenders
Toen ik begon met Sensi Urin Vitaal had ik binnen een week geen last meer! Ik gebruikte twee keer per dag twee tabletjes voor het eten. Echt super tevreden! Het houdt mijn blaas schoon, en de blaasspieren zijn ook nog is een stuk sterker geworden.
Mevr. vd Wiel
Ik had al veel gelezen over Chinese kruiden voor de blaas, want was op zoek naar een natuurlijk product, maar was altijd een beetje huiverig... Zeer tevreden!

Voeg referentie toe ›

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.