Alle producten: Paarden

Luchtwegproblemen bij paarden

Luchtwegproblemen bij paarden.
Veel paarden kampen met luchtwegproblemen. Vooral paarden die last hebben van chronische klachten aan de luchtwegen, zoals bijvoorbeeld een chronische bronchitis, dampigheid en hoesten hebben in de ''stalperiode'' vaak problemen.

Luchtwegproblemen kunnen incidenteel voorkomen maar kunnen ook chronisch zijn. Wanneer een ontsteking in de luchtwegen langer dan enkele weken aanhoudt noemen we dat een chronische luchtwegaandoening. Veel van deze luchtwegproblemen kunnnen uitstekend behandeld worden met Chinese kruidengeneeskunde.

Klik op onderstaande luchtwegproblemen voor meer informatie:

Chronische bronchitis bij paarden Dampigheid bij paarden
COPD bij paarden Hoesten bij paarden

 

Pulmitranq - Paard
Download etiket

Pulmitranq - Paard

Long formule voor paarden | Een hele opluchting
€ 60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Pulmitranq - Paard1€60,95€60,95
Pulmitranq - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Pulmitranq - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Pulmitranq - Paard5€60,95 €54,95€274,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Luchtweg formule voor paarden en pony's op basis van Chinese kruiden.
Pulmitranq bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule ‘Bu Fei Tang’. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier. Pulmitranq is 100% natuurlijk en veilig in gebruik en mag indien gewenst langdurig worden gegeven.

Pulmitranq is al ruim 25 jaar een succesvolle formule, ook in de paardensport!

Ingrediënten

Codonopsis, Astragalus Root, Rehmania (Cooked), Mume, Astra, Schizandra, Morus Bark, Perilla Seed, Fritillaria, Platycodon, Pinellia, Ginger Dry, Binder.

Allergie-informatie

Pulmitranq bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,7% Ruw vet: 0,9% Ruw eiwit: 4,7% Ruwe celstof: 20,3%

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mendy Scheepers
Ik gebruik Pulmitranq van Sensipharm voor de luchtwegen van mijn paard. Het werkt uit.. Lees meer..
Brigitte Walthie
Pulmitranq is DE oplossing voor de longproblemen van onze mini-shet. Het speelde al d.. Lees meer..
sandy Kuivenhoven
ik heb een paard die ontzettend aan het hoesten was en copd heeft. Door de vele goede.. Lees meer..
Alle reviews
Mendy Scheepers
Ik gebruik Pulmitranq van Sensipharm voor de luchtwegen van mijn paard. Het werkt uitstekend paard hoest niet meer wanneer ik ga rijden. En ze heeft veel meer lucht. De levering gaat super snel👍
Brigitte Walthie
Pulmitranq is DE oplossing voor de longproblemen van onze mini-shet. Het speelde al door ons hoofd om hem te laten inslapen omdat we de kortademigheid en zijn gehoest niet meer aan konden zien, ondanks honderden euro's dierenarts kosten. Al na een zakje enorme verbetering! Dit is zo geweldig. Nu een voorraadje gekocht zodat we effe vooruit kunnen. Aangezien ik astmatisch ben had ik zoiets: dat wil ik ook. En warempel is er een menselijke variant. De Sensi Pulmo Vitaal. Een zakje besteld om te proberen. Na een paar dagen merkt ik heel goed het verschil. Ik kan veel beter lucht krijgen en veel minder snel buiten adem. Nu nog hopen dat het slijm ook minder wordt. Tot nu toe ben ik al tevreden.
sandy Kuivenhoven
ik heb een paard die ontzettend aan het hoesten was en copd heeft. Door de vele goede recensies toch besloten de pillen te kopen Ik heb het over Pulmitranq. Eigenlijk zag ik na een paar dagen al vooruitgang en ze hoest heel af en toe nog. Ze krijgt nu 2 pillen per dag De onderhoudsdosis zoals aanbevolen.
annelien deeren
Ik geef pulmitranq nu ongeveer een week en ben erg blij met dit product. Mijn paard hoestte en had veel neusuitvloeiing en bijgeluiden. Vaak was ze dzn nog dampig ook... Ik heb al van alles geprobeerd. Mijn paard staat op stropellets kan winter en zomer buiten, haar hooi wordt gestoomd en ze heeft al verschillende kuren geprobeerd, zowel natuurlijke kuren als kuren van de dierenarts, maar niets helpt echt. Nu wou niet weer een nieuwe kuur van de DA starten, dus ben ik op hoop van zege de kuur met pulmitranq gestart. Na 2 dagen was mijn paard veel beter het snot was minder, geen bijgeluiden meer. Nu na 6 dagen hoest ze af en toe nog eens en heeft ze eindelijk een droge neus. Nu is ze eindelijk weer een paard in de fleur van haar leven. Ze heeft meer energie en is terug gelukkig. Ik zou het product aan iedereen aanraden en blijf het gebruiken. Dank u sensipharm voor dit wondermiddel!!!!
Barbara van Hove
Mijn paard heeft een ernstige stofallergie. Bij het kleinste beetje stof, is het hoesten niet meer om aan te horen en van de week begon ze weer. Geef haar nu twee dagen 2x4 tabletten Pulmitranq voor paarden en ik heb nog nooit zo een snelle reactie gezien. Van dag en nacht hoesten alsof ze haar longen aan het ophoesten was, naar af en toe een zacht kuchje, tot ongetwijfeld hoestvrij binnen een paar dagen. Ik twijfelde of dat Pulmitranq echt zo goed zou werken als alle beoordelingen zeiden, maar voor mijn paard haar aandoening is het echt een wondermiddel. Ik was bang dat een pilvorm weer problemen op ging leveren. Maar mijn paard eet ze als snoepjes. Ze hebben een lange houdbaarheidsdatum (5 jaar), dus ik vind het voordeliger om meerdere verpakkingen tegelijk te kopen, zodat ik altijd direct Pulmitranq bij de hand hebt bij het eerste kuchje. En ik kan er altijd op rekenen dat wanneer ik iets bestel, dat het zeer goed en netjes verpakt zit en zeer snel geleverd wordt.
Joukje
Weer pulmitrang besteld van sensipharm, super service en geweldig spul paard doet het er goed op ben nu wat aan het afbouwen en dat gaat heel goed. Mvg joukje boertien
Karin Botermans
Onze Quarterhorse heeft aan verschillen de kuren gezeten, ook antibiotica voor zijn benauwdheid.Toen ik Pulmitranq vond, en dit een tijd geprobeerd hebt omdat dit kruiden zijn, dus veel beter voor zijn gestel. Ook heb ik geprobeerd af te bouwen met Pulmitranq om te testen wat er gebeurde. Nu weet ik deze kruiden het beste voor zijn benauwdheid is. Bedankt hiervoor!
Sandy K.
ik heb een paard die ontzettend aan het hoesten was en copd heeft. Door de vele goede recenties toch besloten de pillen te kopen Ik heb het over Pulmitranq. Eigenlijk zag ik na een paar dagen al vooruitgang en ze hoest heel af en toe nog. Ze krijgt nu 2 pillen per dag De onderhouds dosis zoals aanbevolen.
Brigitte Walthie-Janssen
Onze minishet baarde ons vreselijke zorgen. Super kortademig en flink hoesten. Dierenarts vaker laten spuiten. Hooi en stro nat gemaakt. Prednisonkuur gehad. De gedachten waren om hem maar te laten inslapen/ We konden het niet meer aanzien. Totdat mijn man de Pulmitranq ontdekte. Al met het eerste zakje zoveel verbetering. Hij krijgt nu 2x daags 2 tabletten. Ademt rustig, staat niet meer te pompen. Zojuist 5 zakjes besteld. Lekker voordeliger. Pulmitranq is een echte aanrader!
Karin Botermans
Wat een opluchting voor onze Quarter-Horse, Pulmitranq ontdekt hebben! Zijn aangeboren Astma/Bronchitus is naarmate hij ouder werd erger geworden. Na vele kuren van de dierenarts waren we het zat, er moest wat komen wat deze ziekte ondersteuning gaf, vooral met de zomermaanden, en luchtvochtigheid. We zijn nog aan het experimenteren met de dosis na de 2e bestelling van Pulmitranq, maar dat het werkt is een feit!!
Liesbeth Damen-Berkers
Ik heb nu 1 zakje Pulmitranq op...en mijn dampig paard heeft nu helemaal geen last meer, zelf met 25 graden niet !! Ik ben er heel blij mee! En een snelle levering !
Liesbeth Damen-Berkers
Ik heb nu 1 zakje Pulmitranq op...en mijn dampig paard heeft nu helemaal geen last meer, zelf met 25 graden niet !! Ik ben er heel blij mee! En een snelle levering !
Linda
Mijn mini shetje kreeg tijdens de dracht longproblemen. Van alles geprobeerd wat op dat moment kon en mocht tijdens de dracht. Niets hielp echt. Na de bevalling met verschillende middeltjes begonnen. Dat gaf maar een paar dagen opluchting. Toen Pulmitranq ondekt. Eerst wat sceptisch omdat ik vrijwel alles al geprobeerd had. Maar warempel het gaf verlichting. Eerst begonnen met hoge dosering. Na een maand afgebouwd naar 2 maal daags 1. Ging heel goed. Nu waren ze op. Ik dacht ff kijken wat het gaat doen. Na een week weer de oude klachten terug. Dus maar weer besteld ! Pipi blijft er nu gewoon op! Nooit niks anders meer.
Mevr. de G.
Ik ben zeer tevreden over Pulmitranq. Mijn paard heeft voorgaande jaren diverse kuren van de dierenarts gehad en de tijd tussen de kuren werd steeds korter. Vanaf maart dit jaar begonnen met Pulmitranq en tot op heden doet ze het hartstikke goed. Nooit verwacht maar ben zo blij dat ik Pulmitranq gevonden heb.
Mevr. Y van Scheers
Ik heb onlangs Pulmitranq - Paard besteld en het zoals beloofd de volgende dag in huis gekregen. Na 3 dagen kon ik al verbeteringen merken bij mijn paard, het lijkt alsof hij meer lucht heeft. Hij haalt zijn oude streken weer uit wat hij al een tijd lang niet meer deed. Het hoesten is minder geworden, uithoudingsvermogen is verbeterd. Zo is hij er alweer met mij aan de kletter gegaan! Superblij, na 3 dagen al.
Mevr. Y van Scheers
Hoera mijn paard is weer de oude!! Ik heb onlangs Pulmitranq - Paard besteld en het zoals beloofd de volgende dag in huis gekregen. Na 3 dagen kon ik al verbeteringen merken bij mijn paard, het lijkt alsof hij meer lucht heeft. Hij haalt zijn oude streken weer uit wat hij al een tijd lang niet meer deed. Het hoesten is minder geworden, uithoudingsvermogen is verbeterd. Zo is hij er alweer met mij aan de kletter gegaan! Superblij, na 3 dagen al.
Mevr. van Dijk
Onze tinker heeft sinds 4 jaar copd. Ging redelijk goed tot voor een 1 jaar geleden. Elke keer hoesten en een paar keer verschrikkelijk benauwd, dus zowat om de 10 dagen dierenarts erbij en weer spuiten etc.. Tot ik Sensipharm op internet vond en pulmitranq heb besteld. Deze in overleg met medewerker in een opbouwende fase gegeven en al vanaf het begin heeft hij niet meer gehoest. Gebruiken het nu 1 maand 4 x 4 tabletten en het gaat goed. Heeft nog wel zo nu en dan een snotneus, maar ook dit wordt minder. Als onze tinker er zo op blijft reageren dan een dikke tien voor pulmitranq en Sensipharm.
Dhr. Holsgens
De teblatten voor de luchtwegen zijn in een woord fantastisch. Ward hoest niet meer en tijdens het rijden proest hij nog maar nauwelijks. Heb nu een potje tabletten gekocht om tijdens het rijden wat meer rust te krijgen, zodat hij zich meer op mij kan concentreren en niet op zijn omgeving. Ik hoop, dat dit net zo goed werkt als de tebletten voor de luchtwegen. Ik gebruik die tabletten nu pas dagen, hoop snel op een positief resultaat. Kan dan wat meer gaan uitrijden en hoop ik in juni as heerlijke strandritten te kunnen gaan maken.
Mevr. Nathalie
Dit product is perfect omschreven. Ik heb met mijn paard een 1.5 jaar lang twee verschillende dierenartsen bezocht, en niks heeft geholpen. Ik had alle hoop opgegeven en kwam toen pulmitranq tegen op internet en ben vragen gaan stellen aan een medewerkeer over dit product. Hij heeft mij kunnen overtuigen en ben mij strikt gaan houden aan de voorschiften. Geen hoop hebben binnen 3 weken en daarna pas beoordelen. Eerst heeft het paard 2 pillen gekregen en na een 2 weken hebben we dit opgebouwd naar 4 pillen gezien de grootte van het paard. Qua rijden ben ik de eerste weken alleen maar gaan longeren zonder hulpmiddelen en daarna ben ik buitenritten gaan maken. Gezien het feit dat dit product er ook voor zorgt dat het slijm op lost moet je er goed voor zorgen dat het paard in beweging blijft zodat het tijdens het draven of galopperen goed los komt. Na 4 weken ben ik wat intensiever gaan rijden en dat ging al met 50 % beter. Niet meer hoesten maar wel heeeeel veel proesten. Inmiddels het tweede potje besteld en kan melden dat we na 6 a 7 weken een top resultaat hebben bereikt. We zijn zelfs weer aan het starten op Z niveau wat ik nooit had durven dromen . Wat bij dit paard wel het geval is dat wij nooit meer zonder dit product kunnen omdat zij dit nodig heeft vanwege de benauwdheid die terug komt wanneer zij geen ondersteuning krijgt van van pulmitranq. We hebben geprobeerd af te bouwen maar dit is niet mogelijk. Maar dit product brent geen schade aan de organen van het paard en dat doen veel andere kuren etc wel. Wanneer je nog meer info wilt vraag het aub aan een medewerker zij kunnen je precies uitleggen hoe dit product gegeven moet worden. Succes !!!!
Mevr. Elvira
Mijn ruin is nu 22 en heeft zijn hele leven al last van dampigheid en hoesten doordat er toch minimale stof bv in het hooi zit. Deze zomer was het superwarm en toen trok hij het echt niet meer. Sindsdien geef ik hem deze tabletten en zijn hoest is nu helemaal verdwenen, na echt jaren lang hoesten en benauwd zijn. Ik ben er dus zeer tevreden over. Hij krijgt nu alleen nog een onderhoudsdosering
Dhr. Engelaar
Echt heel goed spul dat Pulmitranq, ik zet het regelmatig in bij mijn paarden. En met succes!
Mevr. Barbara K.
Pony Sonja wordt ondanks haar dampigheid met hulp van Pulmitranq Paard begin volgende maand 29 jaar!!! En ze hoest bijna niet! Bedankt! We hebben hier zeven 20-plussers staan waarvan er drie ook erg hoesten, maar die adviseer ik ook nog wel de Pulmitranq Paard als ze uitgedokterd zijn.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.