Alle producten: Paarden

Koliek bij paarden

Koliek behandelen bij paarden.
Koliek (buikpijn) bij paarden begint vaak met een onschuldige kramp, soms echter komen de koliek verschijnselen door een verdraaiing of verstopping van de darm. Hierdoor ontstaat er een gestoorde bloedcirculatie in de darm van het paard die vervolgens door zuurstoftekort niet meer goed kan functioneren.
Koliek leidt soms tot de dood van het paard, maar gelukkig kan het meestal goed behandeld worden.

Koliek verschijnselen bij paarden.
De verschijnselen kunnen, afhankelijk van de oorzaak en de duur van de koliek, het ras, het karakter en de leeftijd zijn: Krabben met voorbeen, uitrekken en flemen (omhoog steken van de bovenlip), onrust, afwisselend liggen en opstaan. naar de flanken kijken, trappen en bijten, rollen, snelle ademhaling en soms kreunen, op rug blijven liggen, zweten, plotseling rustig, sloom en uitputting.

Obesitas Stop - Paard
Download etiket

Obesitas Stop - Paard

Afslank formule voor paarden | 100% natuurlijk en veilig
€ 60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Obesitas Stop - Paard1€60,95€60,95
Obesitas Stop - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Obesitas Stop - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Obesitas Stop - Paard5€60,95 €54,95€274,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Afslank formule voor paarden en pony's op basis van Chinese kruiden.
Obesitas Stop bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor te dikke paarden en pony's. Obesitas Stop is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten.

Ingrediënten

Hoelen, Chih-Shih, Coptis, Pinellia, Ginger (Dried), Tangerine Seed, Arisaema, Licorice, Atractylodes Red, Binder.

Allergie-informatie

Obesitas Stop bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,9% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 5,4% Ruwe celstof: 16%.

Waarschuwing

Bij te dunne mest dosering verminderen of kuur tijdelijk staken. Voor een beter en sneller resultaat is lichaamsbeweging aan te bevelen. Niet gebruiken bij dracht of bij bestaande overgevoeligheid van een van de bestanddelen.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Obesitas Stop is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.
 

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Theunissen
Obesitas Stop werkte goed bij ons paardje. Ze had best wel wat overgewicht, en vooral in de manenkam werd nogal wat vet opgeslagen. Nu een paar weken waren de ribben weer goed te voelen en is ze ook weer een stuk beweeglijker geworden! De algehele conditie lijkt er door verbeterd te zijn. Wij zijn zeer tevreden over jullie paardenproducten!
Alle reviews
Mevr. Theunissen
Obesitas Stop werkte goed bij ons paardje. Ze had best wel wat overgewicht, en vooral in de manenkam werd nogal wat vet opgeslagen. Nu een paar weken waren de ribben weer goed te voelen en is ze ook weer een stuk beweeglijker geworden! De algehele conditie lijkt er door verbeterd te zijn. Wij zijn zeer tevreden over jullie paardenproducten!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.