4.673 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Help, ik heb een blaasontsteking!

Een blaasontsteking herkennen.

Een blaasontsteking herkennen.

Blaasontsteking is meestal te herkennen aan heel vaak moeten plassen. In veel gevallen voel je direct na het plassen weer de drang om te plassen. Bij een blaasontsteking  geeft het plassen een branderig gevoel en vaak zijn het maar een paar druppels. Ook kan het zijn dat de plas troebel is en stinkt. Bloedspoortjes in de urine, een lage rugpijn, of zeurend gevoel in de onderbuik kunnen daarnaast tekens zijn van een blaasontsteking. Het is erg belangrijk dat je een blaasontsteking in een vroeg stadium ontdekt. Bij twijfel is het altijd verstandig advies aan de huisarts te vragen.

Blaasontsteking komt vaker voor bij vrouwen.

Blaasontsteking komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen of kinderen. Reden hiervoor is dat bij de vrouw de vagina en anus dicht bij elkaar liggen. Bovendien is de plasbuis bij vrouwen ongeveer drie centimeter lang, bij mannen gemiddeld 14 centimeter. Zo kunnen darmbacteriën bij vrouwen gemakkelijker en sneller in de urinewegen en de blaas terechtkomen. Daar kunnen ze vervolgens een ontsteking veroorzaken, met als gevolg.. een blaasontsteking!

Blaasontsteking en Chinese kruiden?

Heb je het vermoeden dat je een blaasontsteking hebt, dan kan je naar de huisarts gaan. Meestal krijg je daar antibiotica of het advies om af te wachten. Je kan er ook voor kiezen om eerst een supplement te proberen, bijv op basis van Chinese kruiden. Deze zijn vrij verkrijgbaar en Chinese kruiden kunnen erg effectief zijn bij een blaasontsteking! 

Stel uw vraag via Whatsapp! Stel uw vraag via email!

Kennisbank artikelen