Alle producten: Huisdieren

Jeuk bij honden

Jeuk behandelen bij honden.
Jeuk komt bij alle honden regelmatig voor, met als reactie krabben, likken of bijten in de huid of vacht. Pas wanneer de hond zich regelmatig (meerdere keren per dag en gedurende langere tijd) zit te krabben, likken of bijten kan er sprake zijn van ernstige jeuk. Ook het najagen van de staart kan veroorzaakt worden door jeuk, als is dit vaak ook gewoontegedrag van de hond. Jeuk bij honden kan zowel psychische als lichamelijke oorzaken hebben, zoals: Stress, verveling, overgevoeligheid, allergie, vlooien, oorontsteking, anaalklieren etc.
Ook kunnen sommige medicijnen door overgevoeligheidsreacties jeuk veroorzaken. En tenslotte zijn er nog auto-immuunziektes (bijvoorbeeld pemphigus) die jeuk kunnen veroorzaken. 

Huidaandoeningen zonder jeuk.
Er bestaan ook huidaandoeningen zónder jeuk. Vaak is daarbij alleen kaalheid (= alopecia) aanwezig. De dierenarts kan meestal met bloed- of urineonderzoek vaststellen wat de oorzaak is en vervolgens kan een behandeling worden ingesteld. Soms is moeilijk of niet te achterhalen waarom een hond kaal wordt zonder jeuk of andere klachten. Bij sommige hondenrassen ziet men wel eens een seizoensgebonden kaalheid. Heel vaak zie je in dergelijke gevallen dat na verloop van enkele maanden de haren weer terugkomen.

Omniderma, bij (acute) jeukende huidproblemen.
Speciaal voor honden met ernstige (acute) jeuk heeft Sensipharm het product Omniderma ontwikkeld. Te gebruiken bij voornamelijk acute, ernstig jeukende huidaandoeningen van allerlei oorsprong, al of niet met vochtafscheiding, blaasjes, roodheid, schilfering en korstvorming. Vooral in combinatie met Newskin Huidspray zijn er zeer goede resultaten te behalen.

Omniderma - Hond

Omniderma - Hond

Huid formule voor honden | Voor huid en vacht
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Omniderma - Hond1€39,95€39,95
Omniderma - Hond2€39,95 €37,95€75,90
Omniderma - Hond3€39,95 €35,95€107,85
Omniderma - Hond5€39,95 €31,95€159,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 1,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Vacht formule voor honden op basis van Chinese kruiden.
Omniderma bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formule "Xiao Feng San". Omniderma is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten.

Advies: Een goede combinatie is om Omniderma van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray

Ingrediënten

Gypsum, Rehmannia (Raw), Tangkuei, Siler, Atractylodes Red, Schizonepeta, Arctium, Sophora, Anemarrhena, Sesame Seeds, Clematis Armandi, Cicada, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Omniderma bevat Sesam zaad.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 7,3% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 19,5%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Gebruik

Omniderma mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Omniderma is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Lia
Ik kreeg van een goede vriendin, de goede raad om mijn 3 jarige ruwhaar teckel, als ondersteuning de omniderma te geven.. Zij had hier mee hele goede resultaten behaald. Alleen de allergische klachten van haar hond en die van mij ,verschillen nog al. Mijn teckel heeft de zeer complexe aandoening: erfelijke atopische dermatitis. Na ca. 2 mnd de omniderma te hebben gegeven, stap ik over op de monoderma, vanwege erg droge en schilferige huid. wordt als ondersteuning gegeven met de maandelijkse injecties etc en wie weet misschien wordt dat reguliere pilletje, verleden tijd !!!!
Alle reviews
Lia
Ik kreeg van een goede vriendin, de goede raad om mijn 3 jarige ruwhaar teckel, als ondersteuning de omniderma te geven.. Zij had hier mee hele goede resultaten behaald. Alleen de allergische klachten van haar hond en die van mij ,verschillen nog al. Mijn teckel heeft de zeer complexe aandoening: erfelijke atopische dermatitis. Na ca. 2 mnd de omniderma te hebben gegeven, stap ik over op de monoderma, vanwege erg droge en schilferige huid. wordt als ondersteuning gegeven met de maandelijkse injecties etc en wie weet misschien wordt dat reguliere pilletje, verleden tijd !!!!
Familie Heuts
Sinds we dit middel aan onze hond hebben gegeven is haar huid aanmerkelijk verbeterd. De rode-roze huid is minder rood-roze en ze heeft geen jeuk meer. Ze is dus rustiger geworden. We zij hier erg blij mee en hebben een 2e zak besteld. Prima middel, zal het ook altijd aanraden.
Tognon
Nu een week bezig met omniderma en eigenlijk vanaf dag 2 al een wereld van verschil. Baloe krabde ineens amper meer, korstjes op de rug verdwijnen in een rap tempo. 2x daags 1 tabletje gegeven. Maar ik vraag me alleen af kun je nu gaan afbouwen en dan stoppen of beter de pilletjes opmaken? Het zijn er 90 in totaal.
Dhr. Jan van de Veen
Hotspot bij hond met op meerdere plaatsen open gekrabte huid, begon na 1 week zichtbaar te herstellen, na 2 weken gebruik Omniderma nog een enkel korstje. Resultaat: een rustiger hond met een prachtige vacht. Kortom: 100% tevreden!
Mevr. Spijk
Onze kat is na kuren van de dierenarts, die niet hielpen en waar hij van over ging geven en aan de diarree ging, na een kuurtje Omniderma weer helemaal de oude. Geen open wonden meer en geen spot tussen de tenen. Hij heeft gewoon voor niets 3 maanden met een kap gelopen!
Mevr. Verstappen
De hotspot plekken bij onze labrador waren na een paar dagen al een heel stuk minder, en na het 2e potje Omniderma is het ook niet meer terug gekomen! Wij zijn echt heel blij met dit product!
Mevr. Verkerk
Wij geven Omniderma al geruime tijd aan onze hond die last heeft van hotspot. Zolang we een lage onderhoudsdosering geven gaat het heel erg goed, en heeft het beestje bijna geen last van de hotspot.
Mevr. M. Boonstra
Ons hondje heeft al een tijdje erg veel last van jeuk en kale plekken. We denken dat het hotspot is, of een bepaalde allergie. Sinds we omniderma geven is het bijna helemaal weg en ziet de vacht er heel mooi glanzend en vol uit! Echt super!!

Voeg referentie toe ›