Alle producten: Huisdieren

Artrose bij honden

Artrose behandelen bij honden.
Artrose (Arthrose) is een gewrichtaandoening bij honden, ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Artrose bij honden is een aandoening waarbij het gewrichtskraakbeen in kwaliteit achteruit gaat en op den duur zelfs geheel kan verdwijnen. Door deze gewrichtsaandoening wordt bewegen pijnlijk en krijgt uw hond de neiging om het gewricht steeds minder te gaan bewegen. Dit veroorzaakt weer dat de hond stijf wordt en dat de spieren slapper worden.

Oorzaken van Artrose bij honden
Artrose kan verschillende oorzaken hebben. Kwetsuren van de gewrichtsstructuren kunnen optreden door overbelasting, verkeerde beweging, ongeval, aangeboren problemen, auto-immune ziekte en kunnen leiden tot artrose.

Voornamelijk grote hondenrassen hebben een aangeboren aanleg.
De meest bekende vormen hiervan zijn heupdysplasie bij Duitse herders, border collies, rottweilers en retrievers. OCD bij onder andere de duitse herder, de sint-bernard, berner sennenhonden, rottweilers en retrievers.

Joint Renew Plus - Huisdieren

Joint Renew Plus - Huisdieren

Gewrichtsformule voor huisdieren | Met Sharkcartilage
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Joint Renew Plus - Huisdieren1€39,95€39,95
Joint Renew Plus - Huisdieren2€39,95 €38,95€77,90
Joint Renew Plus - Huisdieren3€39,95 €37,95€113,85
Joint Renew Plus - Huisdieren5€39,95 €36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 1,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Gewrichtsformule voor huisdieren.
Veilig en natuurlijke gewrichtsformule voor honden en andere huisdieren op basis van zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zoals MSM, Sharkcartilage en Vitamine C. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en de botten. MSM (methylsulfonylmethaan) is organisch gebonden zwavel; de vorm waarin zwavel van nature voorkomt in alle levende organismen. Zwavel wordt vooral in eiwitrijke weefsels aangetroffen. Het is onder andere een bestanddeel van de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne. Joint Renew Plus is de ideale combinatie van Sharkcartilage, MSM en vitamine C en is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Tip: Bij stramme beweging en gewrichten is het raadzaam is om vaak met het dier te wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden, en ook zwemmen is erg goed voor de gewrichten. Snel draaien, korte bewegingen en abrupt stoppen, zoals bijvoorbeeld tijdens het spelen met andere dieren wordt afgeraden. Dit vormt vaak een te grote belasting voor de gewrichten van uw huisdier.

Ingrediënten

MSM, Sharkcartilage en Vitamine C.

Allergie-informatie

Joint Renew Plus bevat vis.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 18,3% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 22,1% Ruwe celstof: 11,8%

Waarschuwing

Niet gebruiken bij dracht, letsel of postoperatief.

Gebruik

Joint Renew Plus mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 a 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze gewrichtsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Joint Renew Plus voor honden en katten is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Angelique
Heb de joint renew plus en smooth locomotion besteld snelle levering en ik zie nu al verbetering met het lopen van mijn hond!
Alle reviews
Angelique
Heb de joint renew plus en smooth locomotion besteld snelle levering en ik zie nu al verbetering met het lopen van mijn hond!
guy kortleven
Hartelijk dank voor de snelle levering van het bestelde product Joint Renew Plus voor mijn Golden Retreiver die last heeft van artrose aan zijn pootjes. Het product heb ik nu al een maand uitgeprobeerd bij mijn Golden Retreiver en hij heeft kennelijk veel minder last van zijn gewrichten, top! Heb al bijbesteld.
H Albregst van der Laan
Heel even gestopt, een ongelooflijke terugval, joint renew plus weer gegeven en weer duidelijk een positief verschil. Het is en blijft een geweldig tablet.
Angelique
Heb de joint renew plus en smooth locomotion besteld snelle levering en ik zie nu al verbetering met het lopen van mijn hond!
J.J. v. Dongen
Superspul. Mijn oudere mix Rotweiler/Labrador had weer veel pijn door artrose. Pijnstillers geven maagklachten of maken haar duizelig. In mijn wanhoop dit product besteld. Tot mijn stomme verbazing leek ze na 2 dagen al totaal geen last meer te hebben. Ze rent, ze springt ... WAUW!!
liesbeth braat
Mijn mechelse herder van bijna 12 jaar loopt weer zonder pijn. Ik begon het na 3 dagen al te merken, echt super tevreden over dit product
Dhr. Pieters
Onze labrador werd steeds zwakker in zijnn achterpootjes. Er werd artrose geconstateerd waarna we verschillende middeltjes met Glucosamine hebben geprobeerd. Sinds een half jaar geven we 2 tabletjes Joint Renew Plus per dag, en het gaat al een heel stuk beter. Het blijft natuurlijk een oud beestje, maar wel een zonder pijn en nog redelijk bewegelijk is.
Mevr. Weers
Mijn oudere hond (Bouvier) heeft last van artrose, en sinds een paar weken geef ik Joint Renew Plus. Het lijkt wel of hij nu makkelijker opstaat en loopt, met minder pijn. Ik heb zelf een versleten heup, dus snoep er ook van! Ik ben tot nu toe erg tevreden, want het is niet fijn je hond pijn te zien lijden...
Dhr. F. Dillen
Onze Duitse herder had last van artrose, en volgens de DA moest de hond geopereerd worden. Toch eerst maar een paar weken Joint Renew Plus geprobeerd, met toch wel hele goede resultaten. Of de artrose helemaal weg is weet ik niet, maar wel zie ik dat mijn hond stukken soepeler is geworden, en duidelijk minder pijn heeft.

Voeg referentie toe ›