Sensi Stomach Vitaal
Download etiket

Sensi Stomach Vitaal

Chinese kruiden formule | Voor maag & darmen
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Stomach Vitaal1€35,95€35,95
Sensi Stomach Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Stomach Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Stomach Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Chinese kruidenformule voor maag & darmen.
Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden afgeleid van de bekende formule Li Zhong Wan. Helpt de vitale functies van o.a. het maag darmstelsel terug te brengen en te versterken door het te verwarmen en de deficiënte vitale energie aan te vullen en te laten stromen. Het lost slijm en blokkades op, het droogt het overtollige vocht uit de darmen en ontneemt gas en winderig gevoel. Bevorderd een regelmatige en natuurlijke stoelgang.

Chinese kruiden formule | Voor maag & darmen

Bij een opgeblazen gevoel na het eten, Helpt ontlasting dikker te maken, helpt bij het opnemen van vocht uit de darmen. Voor een goede maagfunctie, en een goede vochthuishouding.

Ingrediënten

Codonopsis, Atractylodes White, Ginger Raw, Hoelen, Siler, Atractylodes Red, Cardamon, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Sensi Stomach Vitaal bevat geen allergenen. 

Waarschuwing

Niet gebruiken bij constipatie en infectieuze aandoeningen met koorts.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Stomach Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Elke N.
Ik heb al jaren gevoelige darmen en de meeste middeltjes werken amper. Sensi Stomach.. Lees meer..
Mevr. M. Peels
Veel minder last van een opgeblazen gevoel in mijn buik en mijn ontlasting ziet er oo.. Lees meer..
Dhr. Toontje S.
Goed spul! Ik hou erg van lekker eten en vooral kruidig. Maar daarna meestal last van.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. Elke N.
Ik heb al jaren gevoelige darmen en de meeste middeltjes werken amper. Sensi Stomach Vitaal werkt bij mij wel goed, bevordert de spijsvertering en ik heb minder lang een vol gevoel in m'n maag.
Mevr. M. Peels
Veel minder last van een opgeblazen gevoel in mijn buik en mijn ontlasting ziet er ook een stuk 'beter' uit. Ik kan nu ook makkelijker naar het toilet.
Dhr. Toontje S.
Goed spul! Ik hou erg van lekker eten en vooral kruidig. Maar daarna meestal last van een opgezette buik, opgeblazen gevoel en winderigheid. De Sensi Stomach Vitaal zorgt dat ik daar nu veel minder last van heb. Ik gebruik het nu circa 2 maanden 2 tabletjes per dag, en blijf er zeker mee door gaan...

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.