Sensi Pulmo Vitaal
Download etiket

Sensi Pulmo Vitaal

Chinese kruiden formule | Luchtwegen & longen
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Pulmo Vitaal1€35,95€35,95
Sensi Pulmo Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Pulmo Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Pulmo Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Chinese kruidenformule voor luchtwegen & longen.
Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden afgeleid van de beroemde formule Bu Fei Tang. Al meer dan duizend is deze formule een hele opluchting. Het helpt de vitale functies van onder andere de longen te optimaliseren door het tekort aan Qi, de vitale energie, aan te vullen en te versterken. Het lost slijm op, neemt prikkels in de keel weg en het maakt de achterste luchtwegen ademvrij.

Chinese kruiden formule | Luchtwegen & longen

Voor gezonde luchtwegen, om vrijer te ademen, bij kriebel in de keel, voor een verzachtende invloed op de (achterste) luchtwegen, en bij sportprestaties voor meer lucht. Ter ondersteuning bij luchtwegallergie.

Ingrediënten

Codonopsis, Astragalus Root, Rehmania (Cooked), Mume, Astra, Schizandra, Morus Bark, Perilla Seed, Fritillaria, Platycodon, Pinellia, Ginger Dry, Binder.

Allergie-informatie

Sensi Pulmo Vitaal bevat geen allergenen. 

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Pulmo Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. Els Gortemuller
Heb al een jaar enorme benauwdheid, kriebelhoest en proesten van slijm. Gebruik nu 2.. Lees meer..
Dhr. J. Verhaar
Hoi, ik ben een paar weken geleden begonnen met Sensi Pulmo en heb het gevoel dat ik.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. Els Gortemuller
Heb al een jaar enorme benauwdheid, kriebelhoest en proesten van slijm. Gebruik nu 2 dagen Sensi Pulmo Vitaal en merk nu al een grote verbetering! Geweldig, bedankt Nathalie.
Dhr. J. Verhaar
Hoi, ik ben een paar weken geleden begonnen met Sensi Pulmo en heb het gevoel dat ik veel vrijer kan ademen, vooral bij inspanning en sport. Hierdoor ben ik ook minder snel vermoeid. Had al van alles geprobeerd, maar nu pas echt verbetering!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.