Sensi Feelings Control
Download etiket

Sensi Feelings Control

Chinese kruiden formule | Bij stress & emoties
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Feelings Control1€35,95€35,95
Sensi Feelings Control2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Feelings Control3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Feelings Control5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Bij stress en overheersende emoties.
Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden met een kalmerende, voedende en koelende werking die onder andere gebruikt wordt voor een gezonde nachtrust, stress, burn out, overheersende emoties en ups en downs.

Chinese kruiden formule | Bij stress & emoties

Bij angst, stress, spanning, agressie, onzekerheid, vermoeidheid, innerlijke onrust. Bevordert de nachtrust, versterkt de levenskracht, voor betere leerprestaties en bevordert concentratievermogen.

Ingrediënten

Zizyphus, Oyster Shell, Anemarrhena, Ligusticum, Polygala, Hoelen, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Sensi Feelings Control bevat Oyster Shell.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Feelings Control is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. K. uit Best
Ik gebruik Sensi Feelings Control omdat ik stressgevoelig ben en niet echt evenwichti.. Lees meer..
Joris van Dam
Wat een vondst! Ik was al jaren vreselijk gespannen zonder dat daar echt een reden vo.. Lees meer..
Mevr. van der Velden
Sinds enkele maanden zit ik in de overgang en, en vooral de wisselende stemmingen maa.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. K. uit Best
Ik gebruik Sensi Feelings Control omdat ik stressgevoelig ben en niet echt evenwichtig ben qua emoties. Na 2 weken merkte ik al dat ik beter door kon slapen en overdag meer gefocust ben en beter met mijn emoties overweg kan! Ik ben dus zeer tevreden en blijf met een lage onderhoudsdoses door gaan!
Joris van Dam
Wat een vondst! Ik was al jaren vreselijk gespannen zonder dat daar echt een reden voor was. Dit middel brengt alles weer in balans. Ik voel me weer fit en heb weer zin in het leven.
Mevr. van der Velden
Sinds enkele maanden zit ik in de overgang en, en vooral de wisselende stemmingen maakte van mij een ander mens. Sensi Feelings Control is mijn redding, ik voel me bijna weer als vanouds.
Mevr. van Hoof
Door veel te piekeren s'nachts kon ik vaak moeilijk in slaap komen. Ik ben nu bijna een maand bezig met Sensi Feelings Control, en het gaat al heel veel beter. Het bevordert mijn nachtrust en ik word 's ochtends uitgerust wakker!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.