Itchy Wet Skin Vitaal
Download etiket

Itchy Wet Skin Vitaal

Chinese kruiden formule | Bij natte & gevoelige huid
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Itchy Wet Skin Vitaal1€35,95€35,95
Itchy Wet Skin Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Itchy Wet Skin Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Itchy Wet Skin Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Speciaal voor de zeer gevoelige en natte huid.
Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, voor een gezonde huid. Het verdrijft prikkels en droogt het vocht in de blaasjes en op de huid. Geeft verkoeling en voedt de huid. Te gebruiken bij voornamelijk acute, zeer gevoelige, geprikkelde en vochtige huid van allerlei oorsprong.

Advies: Bij een uitgedroogde en schrale huid raden wij de formule Dry Itchy Skin Vitaal aan.

Gratis productadvies.
​Spijtig genoeg mogen wij in het kader van de nieuwe Europese wetgeving i.v.m. gezondheidsclaims niet via deze website uitleggen aan de consument waar dit product voor toegepast kan worden. Wilt u meer informatie of advies, klik dan op de link om uw vraag via WhatsApp te sturen, of stuur een e-mail naar info@sensipharm.nl.

Chinese kruiden formule | Bij natte & gevoelige huid

Bij rode, zeer gevoelige, geprikkelde en vochtige huid. Voor het behoud van het vochtevenwicht in de huid.

Ingrediënten

Gypsum, Rehmannia (Raw), Tangkuei, Siler, Atractylodes Red, Schizonepeta, Arctium, Sophora, Anemarrhena, Sesame Seeds, Clematis Armandi, Cicada, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Itchy Wet Skin Vitaal bevat geen allergenen.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Itchy Wet Skin Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.