Sensi Urin Vitaal
Download etiket

Sensi Urin Vitaal

Chinese kruiden formule | Voor blaas & nieren
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Urin Vitaal1€35,95€35,95
Sensi Urin Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Urin Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Urin Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Goed voor de nierfunctie en urinewegen!
Sensi Urin Vitaal ondersteunt een gezond milieu in de blaas, houdt de blaas schoon en maakt de blaaspieren sterker. U krijgt een sterkere en schone blaas en een verhoogde weerstand in de blaas! Daarnaast ondersteund Sensi Urin Vitaal de nierfunctie. Voor een goede blaas- en nierfunctie!

Chinese kruiden formule | Voor blaas & nieren

Ondersteunt een gezond milieu in de blaas, houdt de blaas schoon, versterkt de blaasspieren en verhoogt de weerstand in de blaas. Voor een goede vochthuishouding.

Ingrediënten

Lysimachia s. Desmodium, Lygodium Spores, Dianthus, Abutilon, Pyrrosia, Plantago Seed, Talc, Shen Chu, Licorice en Binder.

Allergie-informatie

Sensi Urin Vitaal bevat Massa Medicata Fermentata.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en zwangerschap.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Urin Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr.
mijn poes (16 jaar)was heel ziek vanwege nierfalen en door verkeerde medicijnen van d.. Lees meer..
Dhr. de Jong
Werkte binnen 2 dagen! Ik ben nu met een onderhoudsdosering van 1 tabletje per dag bezig.
Dhr. Stijn L.
Op aanraden van mijn arts begonnen met Sensi Urin Vitaal voor mijn blaas. Binnen 3 da.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr.
mijn poes (16 jaar)was heel ziek vanwege nierfalen en door verkeerde medicijnen van de dierenarts. sinds een half jaar gebruik ik sensi urin vitaal en joint renew plus.De poes is heel erg opgeknapt/ook ernstige ontstekingen aan het tandvlees en obstipatieproblemen zijn opgelost.ik ben er heel gelukkig mee.
Dhr. de Jong
Werkte binnen 2 dagen! Ik ben nu met een onderhoudsdosering van 1 tabletje per dag bezig.
Dhr. Stijn L.
Op aanraden van mijn arts begonnen met Sensi Urin Vitaal voor mijn blaas. Binnen 3 dagen was de blaas weer schoon, en had ik nergens meer last van! Ik had niet verwacht dat een kruiden supplement zo krachtig zou werken!
Mevr. Ilse
Via deze website bij Sensi Urin Vitaal gekomen, en het geprobeerd. Mijn blaas was weer vrij snel schoon, en mijn blaasspieren lijken ook wel sterker geworden! Ik blijf wel om de paar weken een paar tabletjes pakken om de blaas schoon te houden. Groetjes Ilse
Mevr. van Diemen
Ik gebruik Sensi Urin Vitaal voor mijn blaas en nieren, en voel me er goed bij. Ik doe ongeveer een jaar met een potje om de blaas schoon te houden. Een tevreden klant!
Dhr. Heemskerk
Mijn huisarts raadde Sensi Urin Vitaal aan voor mijn blaas. Ik had de tabletjes de volgende dag in huis, en binnen 2 dagen merkte ik duidelijk resultaat, Sindsdien geen last meer gehad!
Dhr. Coenders
Toen ik begon met Sensi Urin Vitaal had ik binnen een week geen last meer! Ik gebruikte twee keer per dag twee tabletjes voor het eten. Echt super tevreden! Het houdt mijn blaas schoon, en de blaasspieren zijn ook nog is een stuk sterker geworden.
Mevr. vd Wiel
Ik had al veel gelezen over Chinese kruiden voor de blaas, want was op zoek naar een natuurlijk product, maar was altijd een beetje huiverig... Zeer tevreden!

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.