Sensi Inconti Vitaal
Download etiket

Sensi Inconti Vitaal

Voor sterke bekkenbodem- | en blaassluitspieren
€ 35,95 (incl.9% BTW)
Voorraad: Vanaf eind oktober
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Inconti Vitaal1€35,95€35,95
Sensi Inconti Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Inconti Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Inconti Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensi Inconti Vitaal voor sterke bekkenbodem- en blaassluitspieren.
Sensi Inconti Vitaal is onze nieuwste formule op basis van Chinese kruiden speciaal voor de blaas. Sensi Inconti Vitaal helpt bij het ophouden van de urine. Voor een goede blaasfunctie, voor een sterke blaas en voor sterke bekkenbodem- en blaassluitspieren. 

Voor sterke bekkenbodem- | en blaassluitspieren

Voor een goede blaasfunctie, voor een sterke blaas en voor sterke bekkenbodem- en blaassluitspieren. 

Ingrediënten

Alpina fruit, Cuscuta, Dioscorea, Lindera, Rubus, Schisandra, Cornus, Dragon bone, Astragalus, Psoalea en binder.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en zwangerschap.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Inconti Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.