5.268 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Pezen bij honden en katten

U zoekt een supplement of Chinese kruiden voor de pezen van uw hond, kat of knaagdier? Sensipharm levert een aantal zeer effectieve maar toch veilige voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden voor pezen bij honden, katten, cavia’s, konijnen en andere knaagdieren. Chinese kruiden kunnen ook bij huisdieren een prima optie zijn voor soepele sterke pezen in onder andere rug, nek, schouders, voorpootjes, heupen en achterpoten. Met behulp van de Chinese kruiden supplementen van Sensipharm kunt u deze verder optimaliseren.

Gratis productadvies

Over het algemeen wordt het product Smooth Locomotion voor de pezen in rug en de achterpootjes gekozen, en Smooth Upper Body voor de voorpootjes, hals en nek. Deze producten mogen evt. ook gecombineerd worden. Daarnaast hebben we ook een uitwendige spierspray Sensi Flex Spray voor het verwarmen en verzorgen van de pezen van buitenaf.

Gratis productadvies.
Vindt u het lastig om het juiste product te kiezen, of wilt u advies over onze peesformules, neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen adviseren! 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt voor uw aanmelding
Wat vinden onze klanten
Kennisbank artikelen