Feelings Control - Hond en Kat
Download etiket

Feelings Control - Hond en Kat

Rustgevend voedingssupplement | Bij innerlijke onrust
39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Feelings Control - Hond en Kat1€39,95€39,95
Feelings Control - Hond en Kat2€39,95 €38,95€77,90
Feelings Control - Hond en Kat3€39,95 €37,95€113,85
Feelings Control - Hond en Kat5€39,95 €36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Feelings Control, rustgevend bij ongewenst gedrag en onrust bij huisdieren.
Feelings Control is een uniek rustgevend aanvullend diervoeder voor honden, katten en knaagdieren op basis van Chinese kruiden. Deze gedragsformule is 100% natuurlijk, en zeer effectief bij spanning en inspanning, zonder dat uw huisdier versuft, uw huisdier wordt minder stressgevoelig. Gunstig voor een goede geestelijke balans, en helpt bij zenuwachtig gevoel.

Feelings Control is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens. Feelings Control is ideaal bij stress/spanning (als omstandigheid, zoals bij stress-situaties) zoals training, wedstrijden, langdurig transport, reizen, bezoek aan dierenarts, of tijdens de jaarwisseling met vuurwerk!

  • Sensipharm's Feelings Control, voedingssupplement bij ongewenst gedrag en onrust.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!
Samenstelling

Ziziphus, oesterschelp, anemarrhena, ligusticum, vleugeltjesbloem, poria cocos, zoethout, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Feelings Control bevat Oesterschelp. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 14,4% Ruw vet: 0,6% Ruwe as: 9,8% Calcium: 6,6%

Gebruik

Feelings Control mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppies en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 3 à 4 weken kan de dosering verlaagd worden.

De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. De tabletjes mogen indien gewenst ook vergruist worden en evt. opgelost worden in het drinkwater.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze gedragsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Feelings Control Herbs is een aanvullend diervoeder voor honden en katten, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Nathalie Verschut
Goed gelezen en besteld. Volgende dag meteen in huis(brievenbuspost). Nu bijna een we.. Lees meer..
Maria
Fleurtje is een buitenlandhondje uit Bulgarije. Toen ik haar de pillen gaf, had ze d.. Lees meer..
Anouk
Onze Mechelse herder krijgt dagelijks feelings control. Haar onvoorspelbare agressiev.. Lees meer..
Alle reviews
Nathalie Verschut
Goed gelezen en besteld. Volgende dag meteen in huis(brievenbuspost). Nu bijna een week bezig en ik denk dat het scherpe kantje er nu langzaam er vanaf gaan bij onze hond. Nog even doorzetten maar als dit zo doorzet is het super!!!!
Maria
Fleurtje is een buitenlandhondje uit Bulgarije. Toen ik haar de pillen gaf, had ze de eerste dagen veel stemmingen die allemaal op en door elkaar naar buiten kwamen en haar ogen keken me vragend aan. Maar daarna werd haar gemoed rustiger en kwam er ook speling in het op slot raken buiten. Veel angsten hadden we samen in de loop van de jaren spelend op kunnen lossen, maar deze van het buiten niet meer verder durven lopen werd eerder erger dan minder. Dus wij, fleurtje en ik, zijn er blij mee hoe de pillen als een klein magisch sleuteltje haar angstslotje toch kan openen. Dank jullie wel en ook voor het snelle leveren. Met groetjes van Maria.
Anouk
Onze Mechelse herder krijgt dagelijks feelings control. Haar onvoorspelbare agressieve uitvallen naar onze andere hond worden hier mee onder controle gehouden. Ze wordt er verdraagzame door. Zonder deze pilletjes zouden we met ons handen in ons haar zitten.
Helga
Ik heb een angstige galgo geadopteerd. Na het nemen van feelings control is zij duidelijk minder angstig. Ik zou het product zeker aanraden!
Jan Lavrijsen
Ik heb het gekocht voor mijn hondje ivm het vuurwerk het werkt fantastisch!
Candy Jadoul
Ik denk wel dat het een goed middel is. Mijn hond heb ik gehaald toen hij 3 maanden was en in de auto onderweg naar huis gromde hij al naar ons. Hij is altijd heel geprikkeld door geluid, onbekende dingen, reflectie van lichten en heeft ook baknijd. Door beelden op tv heeft hij al 2x goed doorgebeten naar mijn man en ook enkele keren met zijn mergpijp of eten. We hebben al hondenschool gedaan, gedragstherapeut, dierenarts bloed en skelet laten nazien alles inorde. Nu met deze feelings control vind ik wel dat hij al gebeterd is hij is nog wel heel waaks en vertrouw het nog niet helemaal. Hij neemt het nu toch al bijna 3 weken ongeveer. Ik ga nog niet afbouwen en voorlopig ook niet stoppen. Heb ook bachbloesems geprobeerd maar dat hielp niks. Hij is chemisch gecastreerd maar hierna ga ik voor een castratie.
F.E. Braans-Roels
Ik heb een Duitse Dog geboren 21 oktober 2018. Wij hebben hem gekregen toe hij 7 maanden oud was. Hij was enorm overprikkeld en angstig. van alles geprobeerd. Ik denk wel zo'n 4 andere middelen. Totdat mijn fokker mij er op attendeerde over Feelings Control. Ik was eerst wel sceptisch. Ik geef mijn hond 5 pilletjes per dag. Na 5 dagen begon ik een beetje verandering te merken. Kon het eerst niet geloven en zei tegen mijzelf.. Aaah dat verbeeld ik me. Maar echt. Mijn hond wordt rustiger. Reageert niet meer zo overprikkeld. ook als wij aan het wandelen zijn reageert hij niet zo heftig meer op zijn omgeving. Jullie willen niet weten hoe blij ik ben. Ik ga eerst zeker door met het geven van Feelings Control.
S. Algoe
Mijn dwergpincher is een extreme angstige hondje bang voor knallende geluiden. Na veel geprobeerd te hebben begonnen aan F. Control merkte ik na een week 2 tabletten de hoogste dosering meteen mee begonnen, omdat ik nog maar 10 dagen had voor oud en nieuw. Hij had geen vluchtdrang meer daarvoor vluchtte hij en kreeg ik hem niet meer te pakken in t bos. Wel heb ik hiervan geleerd om er volgend jaar een maand eerder mee te beginnen zodat hij veel meer rust kan ervaren . Het is niet zo dat hij niet meer bang is maar de scherpe kantjes zijn er af ! Ben blij dat ik het toch heb geprobeerd ondanks vele twijfels had.
Ingrid
Feelings control besteld bij jullie. Het werkt fantastisch voor onze hond Indy. Hij was altijd erg hyper en overgevoelig voor geluiden van buiten, vooral tijdens het wandelen (en s nachts bij onweer of harde wind, begon hij te piepen). Hij krijgt minder prikkels binnen en is daardoor rustiger, voor hem zo fijn dat hij minder angstig en gevoelig is. Na een week merkten we overduidelijk verschil. We kunnen het iedereen met een hooggevoelige hond aanraden.
Camerman Edmond
Ons hondje (Pinscher) is hyperactief, wij doen er ook gehoorzaamheidswedstrijden mee. Sinds we hem Feelins control geven dagelijks is hij veel rustiger tijdens zijn vrije tijd en toch pittig genoeg om de wedstrijden mooi af te werken.
Maria
Fleurtje is een buitenlandhondje uit Bulgarije. Toen ik haar de pillen gaf, had ze de eerste dagen veel stemmingen die allemaal op en door elkaar naar buiten kwamen en haar ogen keken me vragend aan. Maar daarna werd haar gemoed rustiger en kwam er ook speling in het op slot raken buiten. Veel angsten hadden we samen in de loop van de jaren spelend op kunnen lossen, maar deze van het buiten niet meer verder durven lopen werd eerder erger dan minder. Dus wij, fleurtje en ik, zijn er blij mee hoe de pillen als een klein magisch sleuteltje haar angstslotje toch kan openen. Dank jullie wel en ook voor het snelle leveren. Met groetjes van Maria.
diana
feelings control gebruik ik nu sinds 4 weken voor mijn hondje, dit omdat ze echt doodsangsten uitstaat de laatste maanden van het jaar als er toch al weer vuurwerk word afgestoken vanaf eind oktober...echter al div. jaren verschillende natuurlijke druppels en alternatieven geprobeerd maar echt tot rust kwam ze niet hiermee...nu ben ik dus met feelings control begonnen en ik merk nu al een duidelijke rust die over haar heen is gekomen, ze vervolgd haar weg tijdens het wandelen als er in de verte een knal te horen is...haar lichaamshouding is rustig , de uitlaatlijn blijft ongespannen tijdens de wandelingenen en bijbehorende knallen...en wat ik vooral opmerk is haar gehele rust die over haar heen is gekomen, ze schrikt veel minder tot helemaal niet van onverwachte bewegingen en geluiden...Wat ben ik dankbaar voor feeling control en ik vertrouw erop dat dit jaar rustig zal verlopen voor mijn hondje en zodoende ook voor mezelf!!!
Gerda Voet
Onze border terrier heeft een traumatische ervaring gehad. Na ongeveer een week iedere dag een pil met Chinese kruiden was het verschil al zeer goed merkbaar. Hebben nu een tevreden hond. Hij heeft nu twee maanden de pil gehad. Zijn nu aan het afbouwen. We waren ten einde raad en hadden verschillende dingen geprobeerd, maar dit was het. Fantastisch
Tim Pelgrim
Bij twee hele tabletten voor onze 8 kilo wegende hond ervaren wij verbetering. De spanning is verminderd niet geheel weg. Maar wel te corrigeren nu. (Valt hond van mijn vriend aan).
J. van Heijster
Tot nu toe goed, nog even de komende roerige tijd afwachten. Maar gezien de ervaring tot nu toe heb ik er alle vertrouwen in!
Nicole
Ik heb 2 boerenfoxen, 2 reutjes, volle broertjes met een leeftijdsverschil van een jaar. De jongste is nu iets meer dan een jaar. Ineens was het sporen zetten in huis en sprake van continue rangorde bepaling. Ze krijgen nu ruim zes weken de pilletjes. Het markeren in huis is nagenoeg afgenomen. En de aanvallen naar elkaar zijn ook met 75-80% afgelopen. De pillen zijn wel groot. Dus ik haal ze door wat smeerkaas, plak dat tegen het gehemelte en dan wordt het zonder uit te spugen doorgeslikt.
Mar
Hoorde van een kennis dat feelings control, hielp tegen stress bij honden. Onze hond heeft daar behoorlijk last van. Geef hem het nu een week en hij reageert nu op een behoorlijk aantal geluiden en andere honden een stuk rustiger. Hij slaapt ook meer overdag. Wil nu ook niet overal bij zijn. Dus een stuk relaxter. Heel fijn voor hem. Bedankt!
Lies Pit
Onze bordeaux dog heeft met nieuwe situaties veel last van stress. De eerste dag dat we met de pillen begonnen zijn, merkten we 's avonds al verschil, hij was heel blij en opgeruimd, we zijn echt enthousiast. Is zeker aan te raden.
Machteld Van Vliet
Sinds ruim een week gebruiken we voor onze Kooiker van 9 jaar Feelings Control. Dit omdat ze wel eens onverwachts uit kon vallen. Tot nu toe lijkt het resultaat positief. We gaan er ook zeker mee door en hopen dat het ook goed zal werken bij vuurwerkangst.
Marina van Dromme
Onze hond is veel rustiger sinds ze de kuur startte , de daver van de stress op haar poten is weg , minder opdringerig tegen de oude hond, ik bestelde net een 2e zakje Feelings control .Naar mijn mening zal ze de volgende dosis lichter kunnen nemen , een fijn resultaat !
I.A.
Onze Mechelse Herder krijgt nu ongeveer 6 weken Feelings Control; ik ben van plan om haar het nog een poosje te geven omdat ik merk dat ze er positief op reageert. Aangezien het hier gaat om een jonge hond van amper één jaar en ze behoorlijk fel is, zal ze de komende periode Feelings Control nodig hebben. Tijdens een telefonisch gesprek met Sensipharm, kwam ook ik tot de zelfde conclusie, dat ze op termijn, de rustige hond zal worden die wij wensen. Ik merk nu na deze korte tijd reeds een grote verandering. Het is trouwens ook fijn dat men altijd terecht kan bij de mensen Sensipharm, voor vragen en/of hulp.
Elfriede Herman-Accoe
Ik heb een Mechelse Herder van 11maanden; een K9 wat betekend dat zij een hond is die opgeleid kan worden voor politie, bewaking enz. Een hond met soms té veel power en ondanks het feit dat een dierenarts en een trainer zich met haar bezig hielden, kregen we ze nauwelijks onder controle. Momenteel krijgt ze Feelings Control 10 dagen en is ze rustiger geworden en ze reageert op bepaalde zaken minder fel. Ik ga hier zeker mee door. Elfriede Herman-Accoe
Ellen B.
Geweldig product! Ik gebruik Feelings Control voor mijn ruin. Dier was 'heftig', maar is compleet veranderd door Feelings Control. Na een paar dagen al verandering en binnen 3 weken op onderhoudsdosering van 2 pillen in de ochtend. Dier is rustig met een open blik. Nu kan ik hem eindelijk iets gaan leren.
Kat
De bestelling was snel gemaakt en werd als aangegeven op de site, snel thuis bezorgd. Het product wat ik gekocht heb, Feelings Control, was voor één van mijn katten. Hij is altijd al erg bang geweest. De laatste tijd was hij er down onder. Schrok van ieder geluid en kroop steeds weg. Nu na 16 dagen zie ik dat de scherpe randen er af zijn. Hij schrikt nog steeds van geluiden maar keert snel terug naar zijn normale staat. Hij is rustiger, veel relaxter en wil weer spelen. Vooralsnog ben ik blij met dit product.
Aagje
Mijn hond gaat in de aanval tegen onweer en vuurwerk, hij krijgt nu 2 weken feelings control, eerst 2pillen maar ben nu tijdelijk overgestapt op 3 pillen per dag. Hij lijkt nu wel sneller te kalmeren na een knal.
Marina
Onze hond is veel rustiger sinds ze de kuur startte, de daver van de stress op haar poten is weg, minder opdringerig tegen de oude hond, ik bestelde net een 2e zakje Feelings control. Naar mijn mening zal ze de volgende dosis lichter kunnen nemen, een fijn resultaat!
D.G
Mijn hond heeft glaucoom en kan door beschadiging aan een oog minder goed zien. Daardoor werd ze erg angstig en onzeker, had zelfs af en toe paniek aanvallen en was dan niet bereikbaar. Begonnen met deze kruiden te geven, het duurde 4 weken dat ze langzamerhand weer wat rustiger en meer zelfvertrouwen kreeg en weer te bereiken was en zich er weer overheen kon zetten. Nu is ze weer helemaal zichzelf en niet angstig meer!
Jeannine
Onze bordercollie heeft panische angst voor geluiden van motors, helikopters, schoten in het jachtseizoen enz. Geven hem nu een maand dit product. Hij durft nu al terug in de tuin, maar loopt nog steeds terug binnen als ze door de straat razen met hun lawaai. We houden vol en hebben er vertrouwen in. We ondervinden toch dat hij rustiger is geworden.
Anoniem
Onze hond van 3 jaar heeft een angst ontwikkeld voor harde geluiden in de vorm van vuurwerk, knetterende (cross)motoren en schoten (jachtseizoen). Inmiddels is ze ook bang voor onweer, wat de eerste jaren niet zo was. Heb Feelings Control nu een maandje gegeven en we merken zeker verbeteringen! Ze blijft alert, maar reageert rustiger vliegt en schiet niet meteen in de stress. Ze herstelt zich sneller na het angstmoment. Ben zeer tevreden over Feelings Control!
Wil Neervoort
Nu een week gebruikt en net weer een pakje besteld. Onze hond was erg schrikachtig en bereid om van zich af te bijten. Elk geluid in huis veroorzaakte stress. Ze was constant op haar hoede en daardoor heel moe. Dat is nu al minder. Zij is rustiger geworden. Slaapt meer en daardoor ook niet zo geïrriteerd. Ik raad het aan dit bij stress bij uw huisdier te proberen. We blijven het voorlopig geven..
jm bos
ik heb feelings control besteld voor mijn hond. Na ruim 2 wkn gebruikt te hebben lijkt hij rustiger geworden, minder schrikkerig; indien hij nu ergens van schrikt komt hij er sneller weer uit. Hij lijkt echt beter in zijn vel te zitten. Ik geef de tabletten door zijn vlees en ze worden zonder probleem opgegeten !
A.H Bosch
Feelings control. Een heel andere hond al na drie dagen Heel soms nog een bui van hieper aktief maar dat is niets met voorheen.
jm bos
ik heb feelings controll besteld voor mijn hond. Na ruim 2 wkn gebruikt te hebben lijkt hij rustiger geworden, minder schrikkerig; indien hij nu ergens van schrikt komt hij er sneller weer uit. Hij lijkt echt beter in zijn vel te zitten. Ik geef de tabletten door zijn vlees en ze worden zonder probleem opgegeten !
Frederiksen uit Amsterdam
Een week of 2 geleden begonnen met het geven van Feelings control. Na slechte ervaringen was mijn hond heel erg bang voor andere onbekende honden. Nu kunnen we rustig lopen en hij is heel wat rustiger geworden. Ben zeer tevreden.
mira
Heb het net besteld,onze hond durft de laatste tijd naar mensen en honden uithalen en eens pitsen,puur omdat hij het allemaal niet vertrouwd,hoop dat hij rustiger wordt in zijn hoofd en meer zelfvertrouwen gaat krijgen.
Mira
Heb het net besteld,onze hond durft de laatste tijd naar mensen en honden uithalen en eens pitsen,puur omdat hij het allemaal niet vertrouwd,hoop dat hij rustiger wordt in zijn hoofd en meer zelfvertrouwen gaat krijgen.
Mevr. Irene
Na van alles geprobeerd te hebben om mijn hond uit Bulgarije te helpen met haar angst en angst-agressie kwam ik uit bij Feelings Control. Na nog geen maand gebruikt te hebben zie ik al heel veel verschil, ze is veel relaxter geworden! Een aanrader...
Mevr. M. Tummers
Ik heb de Feelings Control voor honden aangeschaft,ik wilde eerst wat informatie,die heb ik ook duidelijk gekregen,toen ik zei dat ik het product dan wilde bestellen kon ik dat al gelijk per telefoon doen.Nog geen uur na dat ik besteld had kreeg ik al een mailtje met het paketnummer de zending is de dag erna geleverd,Ik kan Sensipharm dan ook bij iedereen aanbevelen.
Mevr. Florence Wiessenberg
Onze draadhaar duitse staande hond een reu kan geen andere reuen verdragen en als hij de kans krijgt begint hij te vechten.Sinds hij freeling Control krijgt gaat het een stukken beter, hij heeft bijna geen zin meer om te vechten en is een stuk vrolijker, speels en beter in de hand te houden. Het is super spul en was mijn laatste redmiddel. ( chemische castratie heeft ook niet geholpen)Ben er blij mee.
Mevr. Bles
Onze sharpei heeft vroeger een trauma opgelopen waardoor ze erg schrikachtig is en fel kan worden naar andere honden. Sinds dat we Feelings Control voor honden geven is ze een stuk rustiger geworden, en is haar gedrag meer in balans. We zijn nu met het 2e potje bezig in een lage onderhoudsdosering. Blijven het zeker nog even geven!
Mevr. Stoef
Onze labrador kan heel lief en rustig zijn maar ook ineens erg nerveus en zenuwachtig worden. Ze begint dan flink te blaffen en bijt heel de bank kapot! We zijn vorige week maar radeloos begonnen aan Feelings Control en ik moet zeggen dat het al veel beter lijkt te gaan. Ze is een stuk relaxter en reageert minder fel op onverwachte dingen.
Mevr. Peggy
Een week of 2 geleden begonnen met het geven van Feelings control. Wij hebben een hondje die soms kortsluiting in zijn hoofd krijgt. Meestal is hij heel lief maar zo ineens kan hij uithalen naar de andere honden zonder aanleiding. We hebben van alles geprobeerd van dierenarts tot gedragstherapeut. Niks heeft wat uitgehaald. Sinds 2 weken geven we feeling controls en moet zeggen dat onze hond een heel stuk rustiger is in zijn agresieve gedrag. Hij word ook wat speelser en aanhaliger naar de andere honden toe.
Dhr. Jos W.
Ik heb een hele angstige hond (labrador), vooral buiten met verkeer, nieuwe situaties, vuurwerk etc. Sinds vorig jaar gebruik ik Feelings Control Herbs voor mijn hond. Dit is een voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mijn labrador wordt er echt een stuk relaxter door, zonder suf te worden! Aanrader dus!
Mevr. B. uit Alkmaar
Al onze honden zijn erg bang van vuurwerk, en schieten meteen in de stress wanneer de eerste pijl wordt afgeschoten. Daarom geven we elk jaar preventief Feelings Control. Ze blijven nu een stuk rustiger!
Dhr. vd Braak
Onze sheltie is een stuk zelfverzekerder geworden sinds we deze tabletjes geven. Ze is niet meer zo bang voor andere honden en is een stuk speelser geworden!
Mevr. P.
Een aantal maanden terug zijn we met Feelings Control tabletten met onze hond begonnen. Het resultaat is super, hij durft meer ,heeft meer zelfvertrouwen, en speelt zelfs met andere honden, wat hij voorheen ook maar eng vond. Nu heb ik een tweede pot besteld!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.