Gastro Entero Comfort - Kleine Huisdieren
Download etiket

Gastro Entero Comfort - Kleine Huisdieren

Maag-darm formule | Effectief & 100% natuurlijk
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Gastro Entero Comfort - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Gastro Entero Comfort - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Gastro Entero Comfort - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Gastro Entero Comfort - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Maag-darm formule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen.
Gastro Entero Comfort bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule 'Li Zhong Wan', en is 100% natuurlijk.

Deze maag-darm formule is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Gastro Entero Comfort is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Gastro Entero Comfort is al ruim 25 jaar een topper binnen het Sensipharm assortiment!

Ingrediënten

Codonopsis, Atractylodes White, Ginger Raw, Hoelen, Siler, Atractylodes Red, Cardamon, Licorice, Binder.

Allergie-informatie

Gastro Entero Comfort bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4,1% Ruw vet: 0,6% Ruw eiwit: 4,1% Ruwe celstof: 18,5%

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen met koorts.

Gebruik

Gastro Entero Comfort mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze maag-darmformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Gastro Entero Comfort is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

m van der kreeft
We zijn ontzettend tevreden over. Gastro entero comfort. Onze hond een york terrier B.. Lees meer..
Marina
De gastro entero voor de poezen prima, na 2 dagen resultaat. Heb 1 week 2 tabletten p.. Lees meer..
Monique
We waren al een half jaar aan het sukkelen met onze Sheltie van bijna 12 jaar. Consta.. Lees meer..
Alle reviews
m van der kreeft
We zijn ontzettend tevreden over. Gastro entero comfort. Onze hond een york terrier Bleef problemen met zijn ontlasting houden Na een week zagen we al verbetering en hij leefde helemaal op. we gebruiken het nu een jaar en is zeker aan te bevelen lijkt wel of hij een verjongingskuur heeft gehad top.
Marina
De gastro entero voor de poezen prima, na 2 dagen resultaat. Heb 1 week 2 tabletten per dag gegeven en daarna nog 1 week 1 tablet per dag. Daarna gestopt, nu ongeveer een maand later ; ze eten goed, goede ontlasting en wat vooral belangrijk is, ze voelen zich aanzienlijk beter. Ze zijn allebei 16 jaar.
Monique
We waren al een half jaar aan het sukkelen met onze Sheltie van bijna 12 jaar. Constant diarree of waterige ontlasting, winden laten en 's nachts binnen poepen. Al diverse medicijnen gehad en een aangepast dieet, maar niets hielp. Alleen antibiotica hield het nog een beetje binnen de perken, maar zijn ontlasting bleef licht van kleur en zonder vorm. Verschillende dierenartsen geraadpleegd, maar niemand wist het meer. Met deze pillen (moet helaas nog wel in combinatie met antibiotica) heeft zijn ontlasting weer vorm gekregen en is het weer donkerder van kleur. Het werkt gewoon echt en zonder bijwerkingen.
Manon
Na een fijn advies gesprek te hebben gehad geef ik mijn katten sinds twee weken Gastro Entero Comfort. Het doel is bij de één de ontlasting stabiel te krijgen, dit lijkt in ieder geval iets beter te worden maar ik hoop door vol te houden op een nog beter resultaat. Bijkomstig is deze Siamees ook wel wat gevoelig op de maag wat sinds de Gastro Entero verbeterd is. Bij de ander is het doel te helpen bij dikke darm irritatie (drupje bloed bij de ontlasting) hier heb ik nog geen duidelijke verbetering vastgesteld maar ook hier houd ik nog even vol. Ik moet wel toegeven dat mijn katten vrij makkelijk zijn bij het toedienen van tabletten. Ik ben voor nu voorzichtig positief over het resultaat. In ieder geval over de service en snelheid van Sensipharm ben ik dik tevreden!
Ytje en hond maxima
Mijn bestelling is netjes oprtijd opgestuurd. Ik had ze al de volgende dag.Het product tegen diarree werkt prima. Na twee dagen was de diarree over en had mijn hond weer mooie vaste ontlasting die ik weer netjes op kon ruimen.. Ik geef mijn hond elke dag twee pillen, 1 meer dan aangegeven. Mijn hond is een shih tzu van bijna 10 kilo. Ik knip de grote pillen stuk met een tangetje en doe ze door haar voer, anders laat ze ze liggen... Ben heel bij met dit resultaat temeer omdat ik een langharige hond heb. Ook heeft ze niet meer last van valse drang, steeds in de poep houding gaan zitten terwijl er niets komt. Mijn hond is er vast ook heel blij mee.
Nel Heeren
Naast een goede service is Gastro Entero Comfort een buitengewoon goed product dat inderdaad werkt. Mijn honden waren zo van hun diaree af. Ontlasting ziet er nu weer goed uit.
Mevr. Yvonne
Via de website heb ik Gastro voor honden besteld omdat onze reu een dikke darm ontsteking heeft gehad. Binnen twee dagen was de ontlasting weer in orde!
Mevr. van Zutphen
We gebruiken Gastro Entero Comfort al geruime tijd bij onze labrador, omdat zij erg gevoelige darmen heeft (winderigheid en diarree). Eerst gaven we 3 tabletjes per dag, maar nu nog maar 1 per dag als onderhoud. Ze reageert hier heel goed op, en heeft geen bijwerkingen, wij zijn dus erg tevreden over dit product!
Mevr. Garama
Onze mops had veel last van winderigheid en dunne ontlasting. We geven nu sinds een week deze pillen en het gaat voortreffelijk met haar. Prachtige ontlasting en winderigheid zo goed als verdwenen. Ook eet ze veel beter. Een echte aanrader dus!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.