Alle producten: Huisdieren

Droog eczeem bij katten

Droog eczeem behandelen bij katten.
Droog eczeem bij katten is een niet besmettelijke huidziekte. De kat gebruikt vaak de huid als "uitlaatklep" om zich te ontdoen van schadelijke stoffen. Bij droog eczeem gaat de kat vaak likken aan aangedane plekken, waardoor naast het primaire eczeem ook nog ontstekingen ontstaan. Droge huidproblemen bij katten worden dikwijls door verkeerde voeding in de hand gewerkt. Ook beweging blijkt een rol te spelen. Met name katten die weinig beweging krijgen zijn ontvankelijk(er) voor droog eczeem.

Droog eczeem bij katten.
Droog eczeem bij katten is een oppervlakkige huidaandoening. Eczeem is een verzamelnaam voor allerlei soorten huiduitslag. De huid is aangetast door: roodheid, schilfering, roos, warmte en krabeffecten. Deze verschijnselen kunnen naast en na elkaar aanwezig zijn. Er bestaan vele vormen van droog eczeem, naar gelang de oorzaak.

Monoderma Dry - Kleine Huisdieren

Monoderma Dry - Kleine Huisdieren

Vacht formule voor huisdieren | Voor huid en vacht
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren2€19,95 €18,95€37,90
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren3€19,95 €17,95€53,85
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren5€19,95 €15,95€79,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 1,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Vacht formule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen.
Monoderma Dry bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende dermatologieformule 'Run Fu Tang'.

Monoderma Dry is 100% natuurlijk, veilig in gebruik, en geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Advies: Een goede combinatie is om Monoderma Dry van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray

Ingrediënten

Scrophularia, Ophiopogon, Gambir, Peony Red, Moutan, Dictamnus, Binder.

Allergie-informatie

Monoderma Dry bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

​Ruwe as: 4,1%, Ruw vet: <0,1%, Ruw eiwit: 2% en Ruwe celstof: 31,9%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap. Voor beter en sneller resultaat wordt naast de inwendige kuur de Newskin Huidspray aanbevolen!

Gebruik

Monoderma Dry mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Monoderma Dry is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant: