Echina Immunebooster - Hond, Kat, Cavia, Konijn en Vogel
Download etiket

Echina Immunebooster - Hond, Kat, Cavia, Konijn en Vogel

Echinacea voor huisdieren | Voor weerstand & energie
20,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Echina Immunebooster - Hond, Kat, Cavia, Konijn en Vogel1€20,95€20,95
Echina Immunebooster - Hond, Kat, Cavia, Konijn en Vogel2€20,95 €20,50€41,00
Echina Immunebooster - Hond, Kat, Cavia, Konijn en Vogel3€20,95 €19,95€59,85
Echina Immunebooster - Hond, Kat, Cavia, Konijn en Vogel5€20,95 €19,50€97,50
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Echinacea voor Honden, Katten, Cavia's, Konijnen & Vogels.
Echina Immunebooster bevat tincturen van de rode zonnehoed, Echinacea Purpurea, en de Chinese wortel, Astragalus Membranaceus. Echina Immunebooster mag dagelijks gebruikt worden door honden, katten, knaagdieren en duiven.

  • Echina Immunebooster, voedingssupplement voor meer weerstand en energie.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!
Samenstelling

Echinacea Purpurea, Astratgalus Membranaceus, Glycerine, Rhodigel Easy, Propyleenglucol, Methylparaben (alc. 20% vol%).

Gebruik

Vogels: 30 druppels per liter drinkwater. Honden en Katten: 10 tot 40 druppels per dag. Afhankelijk van gewicht, conditie en prestaties. Gebruik bij elke toediening schoon drinkwater.

Verpakking

100 ml.

Voedingssupplement

Echinacea Immunebooster is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Laatste reviews:


Oppepper voor het imuumsysteem, zit klein beetje alcohol in maar heeft geen nadelige.. Lees meer..
Marlies
Ik heb het bij mijn 2 katten ingezet die last hadden van niesziekte. Dit had de nieuw.. Lees meer..
G.
Vanwege een allergie krijgt onze jonge hond al een jaar extra dit product erbij, los.. Lees meer..
Alle reviews

Oppepper voor het imuumsysteem, zit klein beetje alcohol in maar heeft geen nadelige effecten, meng het samen met pulmitranq voor de luchtwegen voor mijn kat.
Marlies
Ik heb het bij mijn 2 katten ingezet die last hadden van niesziekte. Dit had de nieuwe kitten bij zich vanuit het asiel. Andere kat kreeg er ook last van terwijl ze was ingeënt . Met de immunebooster hebben ze nergens last van.
G.
Vanwege een allergie krijgt onze jonge hond al een jaar extra dit product erbij, los van haar allergie product. Het helpt haar heel goed, mede voor haar weerstand.
Margo S.
Is super opgenomen door de dieren. Eenvoudig via hun drinkwater toe te dienen Wordt gewoon opgedronken ze merken niet dat dit toegevoegd is.
Mevr. van Bedaf
Ik geef mijn cavia's echinacea van sensipharm. Mijn cavia's zien er gezond uit en zijn nooit ziek.
Dhr. L. van Bodegraven
Ik geef de Echinacea van Sensipharm al jaren aan mijn duiven. Door Echinacea worden mijn sportduiven minder snel ziek hebben minder last van snot en vliegen ze beter! Kan het iedere duivenmelker aanraden!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.