Omniderma - Kat, Hondje, Cavia en Konijn
Download etiket

Omniderma - Kat, Hondje, Cavia en Konijn

Chinese kruiden formule | Voor zeer gevoelige huid
22,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Omniderma - Kat, Hondje, Cavia en Konijn1€22,95€22,95
Omniderma - Kat, Hondje, Cavia en Konijn2€22,95 €22,50€45,00
Omniderma - Kat, Hondje, Cavia en Konijn3€22,95 €21,95€65,85
Omniderma - Kat, Hondje, Cavia en Konijn5€22,95 €21,50€107,50
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Omniderma, vachtformule voor kleine hondjes, katten en knaagdieren met zeer gevoelige huid.
Omniderma bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formule "Xiao Feng San". Omniderma is zeer effectief bij gevoelige huid en vacht, en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Omniderma is 100% natuurlijk, veilig in gebruik, en mag langdurig gegeven worden.

  • Sensipharm's Omniderma, voedingssupplement voor de zeer gevoelige huid en vacht.
  • Omniderma is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!

Advies: Is er meer sprake van een uitgedroogde, evt ruwe en schrale huid, dan raden we Monoderma Dry aan in plaats van Omniderma. Een goede combinatie is om Omniderma van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray.

Samenstelling

Calciumsulfaat, chinees vingerhoedskruid, vrouwelijke ginseng, siler, atractylodes rood, schizonepeta, klit, sophora, anemarrhena, sesamzaad, clematis armadii, cicade, zoethout, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Omniderma bevat Sesam zaad.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 7,3% Ruw vet: 0,3% Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 19,5%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Gebruik

Omniderma mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Omniderma is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Hanna
Extreme jeuk bij kat na een week enorme verbetering. Vacht is weer zacht en glanzend... Lees meer..
Mieke van Westerloo
Ik heb online pillen met natuurlijke ingrediënten besteld voor mijn hondje en 4.. Lees meer..
M. de Jong
Snelle levering en duidelijke beschrijving. Mijn kat heeft nog steeds jeuk maar wel a.. Lees meer..
Alle reviews
Hanna
Extreme jeuk bij kat na een week enorme verbetering. Vacht is weer zacht en glanzend. Kat is tot rust gekomen. enorm blij mee
Mieke van Westerloo
Ik heb online pillen met natuurlijke ingrediënten besteld voor mijn hondje en 4 katten. Ik heb nu, na ong 3 dgn per kat 1 pil en de hond 2 pillen per dag gegeven te hebben, het idee dat er duidelijk minder gekrabt wordt. 1 Kat, natuurlijk degene die zich wonden krabt, zorgt dat hij de pil uit de smeerkaas peutert . Het lukt me niet om de pil te vermorzelen, veel te hard. Daar moet ik nog iets op vinden. Ik had de pillen overigens binnen 2 dagen thuis. Ook heel fijn. Als het zo doorgaat, zal ik zeker als het nodig is , weer bij dit bedrijf bestellen !
M. de Jong
Snelle levering en duidelijke beschrijving. Mijn kat heeft nog steeds jeuk maar wel al een stuk minder maar ik ben dan ook nog maar pas een week bezig met de tabletjes dus ik kan er nog niet goed over oordelen maar tot nog toe merk ik dat de jeuk minder wordt
Serena Weijers
Ik heb een poes en een kater met onverklaarbare jeuk klachten. Volgens div. dierenartsen voedingsallergie of vlooien. Vlooien op zeker niet,voeding aangepast naar Anallergetic maar de jeuk bleef. Eerst Alo... gebruikt en hielp redelijk. Nu de kater daar diabeet van is geworden moest er een ander iets komen. Ato... geprobeerd,werd kater depri van en poes haatte de spuitjes in dr bekje...en ik ook. Toen Apo... geprobeerd en dat hielp niet . En nu met de pilletjes begonnen. Ben nu 5 dagen bezig en de jeuk lijkt wat minder te worden. Kater voelt zich een stuk beter en dan is op zich al fijn
Esther Smit
Nog een beetje te snel om het product te beoordelen, omdat we nog maar één week verder zijn. Hondje heeft nóg regelmatig jeuk. Hopelijk gaat het na verloop van tijd beter.
Jannie Ruiter
De omniderma pillen helpen goed. De jeuk word minder. De poes krabt niet veel meer. Ben jullie ontzettend dankbaar. Heb 80euro gespendeerd aan de dierenarts die het ook niet wist. Heel erg bedankt Groetjes jannie ruiter
Lisa
Omniderma voor kat. Begonnen met de adviesdosering op verpakking. Kat met zeer gevoelige spijsvertering tav brokken. Kat zit op vers vlees, maar heeft door omstandigheden een korte periode brokken als voeding gehad, waardoor direct huiduitslag (bultjes/korstjes), vacht veranderde meteen van glanzend naar dof en vettig. Brokken zorgden voor onrustig gedrag en continue likken. Na 2e dag omniderma opvallend verschil. Gedrag rustiger, minder dwangmatig likken. Na 1 week vacht krijgt glans terug. Na 10 dagen alle bultjes en korstjes verdwenen. Overigens snelle service, prettig dat het brievenbuspost is, prettige verpakking van het supplement, website/bestelproces klantvriendelijk, prijs/kwaliteit verhouding zeer sterk
Astrid
Ik merk dat Omniderma zijn werk doet tegen jeuk. 1 van mijn poezen is allergisch voor veel producten en krijgt daar enorme jeuk van. Hoewel ik dit scherp in de gaten hou gaat het soms toch mis maar iedere dag 1 tabletje omniderma richt minder schade aan dan de medicijnen van de dierenarts en werkt fantastisch. Kan het zeker aanbevelen!
Margot Kleijn
De natte plekken zijn verdwenen bij de kat, ben er erg tevreden over!
Raymond
Eén van onze katten, een poes van ongeveer 10 jaar, heeft huidproblemen. Nu we dit product ongeveer 2 weken hebben toegediend, zien we dat het echt helpt! De vacht ziet er beter uit en ze krabt ook nauwelijks meer. Een prima product dus en snel geleverd.
Timmermans
Kat heeft een allergie en super veel jeuk, zat aan 7mg predno.., en nog steeds jeuk. Nu precies 1week gegeven en de jeuk is zogoed als weg. Misschien heeft het voer wisselen ook geholpen, maar ik ben heel blij met deze uitkomst. Ik heb al van alles geprobeerd en niks werkte. Ik houd het voorlopig op deze pillen en brokken en bouw de predno.. nu af dit gaat al goed hij krijgt nog maar 2,5mg. En nog geen jeuk. Heb afgelopen week wel continue de kap omgehouden zodat hij zich niet kon krabben, de eerste dagen krabte hij nog tegen de kap, maar nu gaat het zo goed dat als ik erbij ben de kap af kan en hij niet meer of nauwelijks krabt. Erg blij mee, geeft veel rust in huis.
Helen De Priester
Na maanden tobben ten einde raad Omniderma en Omniderma hond aangeschaft voor een hond met super veel jeuk en kale plekken. Kuur voorgeschreven door de dierenarts werkte goed, maar met alle akelige bijwerkingen ben ik er snel mee gestopt. Hij krijgt het vandaag precies een week en heeft sinds gisteren helemaal geen jeuk meer. Nu hij niet meer krabt hoop ik dat de kale plekken ook snel weg zijn. Waarschijnlijk is de jeuk veroorzaakt door 5 antibiotica kuren, die hij gekregen heeft vanwege hardnekkige diarree. Dit is nu gelukkig onder controle, maar de antibiotica heeft veel schade aangericht, waardoor hij ook last kreeg van gisten, door te lage weerstand. Ik ben erg blij met deze pillen. Het helpt mijn hond super. De gisten pakken we aan met Coatex shampoo. Na maanden ellende heb ik er nu vertrouwen in dat het goed komt!
Monique
Onze beide poezen hebben een allergie waarvan de oorzaak niet gevonden kan worden. Ze krijgen hiervoor medicijnen. Omdat we de medicatie zo ver mogelijk af willen bouwen zijn we begonnen om naast de medicatie 2x daags 2 pilletjes Omniderma te geven. De poesjes krijgen de pilletjes op een beetje maatpasta en vinden het heerlijk. We gebruiken deze pilletjes al een aantal maanden en de jeuk is niet verergerd terwijl we de andere medicatie afbouwen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.
Bruin
Fantastisch zijn de Omniderma pillen voor de hond tegen jeuk!
Miranda
Snelle levering, goed product!! Jeuk is sterk verminderd.
Ingrid Kegel
mijn kat van 12 heeft 2 weken deze pillen gebruikt en enorm opgeknapt, hij is zichzelf weer !!
Koos
O, wat ben ik blij dit product te hebben gevonden. Effectief zelfs bij chronische dermatitis, chronische jeukklachten. Het voorkomt de mogelijke nare bijwerkingen van Cyclavance. Tablet kan vergruisd worden met een vergruizer en door natvoer gemengd worden, want geur en smaak zijn neutraal, in tegenstelling tot Cyclavance. Mijn dank is groot!
Monique
Onze beide poezen hebben een allergie waarvan de oorzaak niet gevonden kan worden. Ze krijgen hiervoor medicijnen. Omdat we de medicatie zo ver mogelijk af willen bouwen zijn we begonnen om naast de medicatie 2x daags 2 pilletjes Omniderma te geven. De poesjes krijgen de pilletjes op een beetje maatpasta en vinden het heerlijk. We gebruiken deze pilletjes al een aantal maanden en de jeuk is niet verergerd terwijl we de andere medicatie afbouwen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.
Monique
Onze beide poezen hebben een allergie waarvan de oorzaak niet gevonden kan worden. Ze krijgen hiervoor medicijnen. Omdat we de medicatie zo ver mogelijk af willen bouwen zijn we begonnen om naast de medicatie 2x daags 2 pilletjes Omniderma te geven. De poesjes krijgen de pilletjes op een beetje maltpasta en vinden het heerlijk. We gebruiken deze pilletjes al een aantal maanden en de jeuk is niet verergerd terwijl we de andere medicatie afbouwen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.
Nardo
De pillen die wij bij jullie hebben bestelt zou de huidirritatie bij ons kat moeten verhelpen wij hebben de pil nu al een week gebruikt, eerste paar dagen 2 pillen per dag en sinds eergisteren overgegaan op 1 pil per dag, heeft zijn resultaat bewezen. Eigenlijk al na de eerste dag zagen wij dat er verandering optrad. Zoals wij dit nu mogen beoordelen is de werking van de pil verbazingwekkend grandioos. Wij blijven deze pillen geven tot dat het helemaal genezen is en zijn ontzettend blij jullie met toeval online te hebben gevonden. Prima werk en voor ik eerst de dierenarts zal gaan raadplegen zal ik eerst kijken wat jullie zoal hebben, het bespaart me wel enorm veel geld op deze manier. Bedankt Sensipharm
Timmermans
Kat heeft een allergie en super veel jeuk, zat aan 7mg pred noral, en nog steeds jeuk. Nu precies 1week Omniderma gegeven en de jeuk is zo goed als weg. Misschien heeft het voer wisselen ook geholpen, maar ik ben heel blij met deze uitkomst. Ik heb al van alles geprobeerd en niks werkte. Ik houd het voorlopig op deze Omniderma en brokken en bouw de pred noral nu af dit gaat al goed hij krijgt nog maar 2,5mg. En nog geen jeuk. Heb afgelopen week wel continue de kap omgehouden zodat hij zich niet kon krabben, de eerste dagen krabte hij nog tegen de kap, maar nu gaat het zo goed dat als ik erbij ben de kap af kan en hij niet meer of nauwelijks krabt. Erg blij mee, geeft veel rust in huis.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.