Smooth Locomotion - Kat, Hondje, Cavia en Konijn
Download etiket

Smooth Locomotion - Kat, Hondje, Cavia en Konijn

Rug- en achterpootjes formule | Kleine hondjes, katten & knaagdieren
22,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Locomotion - Kat, Hondje, Cavia en Konijn1€22,95€22,95
Smooth Locomotion - Kat, Hondje, Cavia en Konijn2€22,95 €22,50€45,00
Smooth Locomotion - Kat, Hondje, Cavia en Konijn3€22,95 €21,95€65,85
Smooth Locomotion - Kat, Hondje, Cavia en Konijn5€22,95 €21,50€107,50
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Smooth Locomotion, rug- en achterpootjes formule voor huisdieren tot circa 5 kilo.
Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder voor kleine hondjes, katten en knaagdieren, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule "Chien Pu Wan".
Al ruim 25 jaar is dit een van Sensipharm's best verkocht spierformules voor huisdieren. Deze rug- en achterpootjes formule is 100% natuurlijk en veilig in gebruik, en mag indien nodig langdurig worden gegeven. Vooral voor oudere huisdieren is deze spierformule zeer geschikt!

  • Sensipharm's Smooth Locomotion, voedingssupplement voor rug en achterpootjes.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!

Smooth Locomotion is geschikt voor alle huisdieren zoals kleine hondjes, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Rug- en achterpootjes formule | Kleine hondjes, katten & knaagdieren

Bij stijve spieren bij het opstaan, maakt spieren in rug, heup en achterpootjes soepel, ter verzorging van zwaarbelaste spieren en voor soepele gewrichten in rug, heupen en achterpootjes. Beschermt bij veroudering!

Samenstelling

Chinees vingerhoedskruid, Goji bessen, Vrouwelijke ginseng, Aglaomorpha, Dipsacus, Tu huo, Chin-Chiu, Mansoor, Siler, Eleutherococcus, Loranthus, Achyranthes, Kaneelschors, Vlezige hokjespeul, Windeknopje, Poria Cocos, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4% Ruw vet: 0,4% Ruw eiwit: 4,4% Ruwe celstof: 19,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en acute gewrichtsontsteking.

Gebruik

Smooth Locomotion mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Marloes
Al vaker de Smooth Locomotion voor onze Jack Russell besteld. Snelle levering, keurig.. Lees meer..
Margreet
Onze hond van 8 jaar heeft artrose in haar rug en poot en gebruikt nu nog maar 5 dage.. Lees meer..
lisa
Speelse buitenkat - 11 jaar - komt (natuurlijk in het weekend 's a vonds) hinken.. Lees meer..
Alle reviews
Marloes
Al vaker de Smooth Locomotion voor onze Jack Russell besteld. Snelle levering, keurig netjes verpakt en het allerbelangrijkste is dat onze hond weer wat soepeler loopt!
Margreet
Onze hond van 8 jaar heeft artrose in haar rug en poot en gebruikt nu nog maar 5 dagen Sensipharm Smooth Locomotion. Ze beweegt nu al beter, soepeler en heeft aanzienlijk minder pijn. Ze had enorm veel moeite om op te staan en dat gaat nu een stuk soepeler. Ik hoop natuurlijk dat de verbetering zo blijft! De pillen werden snel geleverd. Ik had ze de volgende dag al in huis.
lisa
Speelse buitenkat - 11 jaar - komt (natuurlijk in het weekend 's a vonds) hinkend en pijnlijk miauwend binnengekropen. Dan schrik je ! Eerste controle op open verwonding, bleek niet het geval. Na aantal functie testen: blessure en verdikking duidelijk aan de linkerachterpoot. geen spierspanning op achterpoot, waardoor kat zwabberde met pijn. Smooth locomotion leek best aan te sluiten op klacht/diagnose. Kat gestart op reguliere pijnmedicatie (tolfenadine). Na snelle levering (1 dag) gestart met Smooth Locomotion naast de tolfenadine. Dag 2 kat begint zich weer te verzorgen/likken. Dag 3 Kat lijkt makkelijk op te kunnen staan. Gestopt met Tolfenadine. Dag 5 spierspanning is terug kat loopt veel stabieler. Gromt niet meer van pijn. Zwelling verdwenen.Dag 10 kat mag voor het eerst weer naar buiten. Kat blijft rustig op balkon zitten, wennen aan het weer buiten zijn. Dag 13 Kat springt balkon af, gaat beheerst en goed. Kat klimt in boom om balkon weer op te komen. Evenwicht weer hersteld, spierspanning terug. Is zijn vrolijke zelf weer. Prijs/kwaliteit product: Uitmuntend. Inmiddels na een aantal bestellingen er vanuit kunnen gaan dat inderdaad het product met een dag in huis is, geeft veel rust en vertrouwen. Sensipharm dank voor jullie visie en passie! Ook namens een kat die de stress van dierenarts bezoek nu bespaard is gebleven.
Carine Uyttendaele
Vorige week smooth locomotion besteld voor 1 van mijn katten met stijve achterpoten en rug. Heel snelle levering en ook snel geantwoord toen ik wilde weten of de pillen mogen geplet worden. Prima service dus !
Mevr. Peggy
Op aanraden van jullie Smooth Locomotion geprobeerd voor mijn hondje. Na een week was er al duidelijk resultaat. Echter zullen we na overleg met de dierenarts overstappen op Joint Renew Plus omdat onze Toscka toch artrose blijkt te hebben.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.