Urologist Aid - Kat, Hondje, Cavia en Konijn
Download etiket

Urologist Aid - Kat, Hondje, Cavia en Konijn

Blaasformule voor huisdieren | Houdt de blaas schoon
22,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Kat, Hondje, Cavia en Konijn1€22,95€22,95
Urologist Aid - Kat, Hondje, Cavia en Konijn2€22,95 €22,50€45,00
Urologist Aid - Kat, Hondje, Cavia en Konijn3€22,95 €21,95€65,85
Urologist Aid - Kat, Hondje, Cavia en Konijn5€22,95 €21,50€107,50
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Urologist Aid, blaasformule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen.
Urologist Aid is een aanvullend diervoeder voor kleine hondjes, katten, en knaagdieren, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor de blaas. Urologist Aid zorgt voor een goede blaasfunctie, verhoogt de weerstand in de blaas, ondersteund de nierfunctie, en houdt de blaas schoon. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verbetering is in de meeste gevallen al binnen 2 a 3 dagen zichtbaar.

  • Sensipharm's Urologist Aid, voedingssupplement voor blaas en nieren.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!

Urologist Aid is geschikt voor alle huisdieren tot circa 5 kilo, zoals kleine hondjes, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Samenstelling

Desmodium, Lygodium, Anjer, Abutilon, Pyrrosia, Grote weegbree, Talk, Shen Chu, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

wilma nanning
Heb hele goede ervaringen mee voor huisdieren ik heb heb zeker 20 jaar geleden voor m.. Lees meer..
E Temmink
Onze bordercollie Bram kreeg een acute blaasafsluiting en moest direct geopereerd. We.. Lees meer..
Annie Slingers
Snelle levering! Goede prijs! De kat vindt de 'urologist aid' niet echt lek.. Lees meer..
Alle reviews
wilma nanning
Heb hele goede ervaringen mee voor huisdieren ik heb heb zeker 20 jaar geleden voor mijn hond en kat gehad wegens blaas ontsteking bij mij het altijd goed ge werk nu ook een kater met blaas ontsteking weer voor blaas en nieren bestelt en een goede kwaliteit en services.
E Temmink
Onze bordercollie Bram kreeg een acute blaasafsluiting en moest direct geopereerd. We zijn daarna met met Urologist Aid begonnen. Eerst 2,5 tbl per dag, na 2 maanden overgegaan naar onderhoud 1 tbl per dag. We zijn nu anderhalf jaar verder en hij is gezond, actief en vrolijk en hij plast als een reiger. Nooit meer last gehad. We blijven een onderhoudstablet geven. Dat is fijner en goedkoper dan een operatie riskeren.
Annie Slingers
Snelle levering! Goede prijs! De kat vindt de 'urologist aid' niet echt lekker maar ik bevochtig het stukje en rol het door een verpulverd snoepje dat hij wel lekker vindt en zo eet hij het wel. Ik gebruik het ter vervanging van 'uri-balance' dat hij heel vies vindt. Binnen enkele weken zal ik urine laten controleren en pas dan kan ik de werking beoordelen maar ik ben erg hoopvol!
Yvon R.
Voor mijn kater Charlie Urologist Aid gekocht. Het brengt na enkele dagen al een verbetering. Aardige medewerker en snelle levering.
Teus Jan Hendriksen
Een echt wondermiddel na 4 dagen al resultaat.Een kat met plasproblemen? Bestel snel Sensipharm het is een wondermiddel.
Marie
Kat had last van ontstoken blaas. Na vijf weken een kuur slikken, geen verbetering. Na twee weken deze tabletten dat het stukken beter, hij plast weer goed en eet en drinkt goed.
Lisa
Mijn sterke jonge kater kreeg sinds een jaar steeds vaker te maken met blaasgruis en het werd een wekelijks bezoek bij de dokter wegens overgeven van pijn, bloed in de urine, onderzoeken en we zaten al aan operaties te denken. Best duur allemaal ondanks goede verzekering, en vooral zielig voor de kat! Met wat googelen kwam ik hier terecht en proberen kon geen kwaad dacht ik. Gebruik het nu 2 maanden en hij heeft geen last meer gehad, plast en poept goed en geen dierenarts meer gezien!
HP de Kanter
Mijn kat had onlangs veel last van blaasgruis. Waarvoor hij een hele week in de kliniek moest blijven. In eerste instantie werd er gedacht aan een operatieve ingreep, maar uiteindelijk besloot de arts het toch eerst even aan te kijken met medicijnen. Sinds hij weer thuis is krijgt hij enkel nog speciaal dieetvoer tegen blaasgruis van Royal Canin en sinds anderhalve week dus ook deze tabletjes van sensipharm. Deze lijken echt goed te werken, want voordien had hij toch weer veel moeite met plassen en nu gaat het alweer stukken beter!
Scooby
Ik ben een konijn van 5,5 jaar oud en kan niet meer zonder urologist. Ik moet het eigenlijk 2x per dag hebben ,maar mijn bazin moet het verstoppen in mijn eten, anders eet ik het niet op, dus dat is lastig. Als ik het niet krijg dan kan ik bijna niet meer plassen door de hoeveelheid blaasgruis en had ik nu niet meer geleefd. Ben daarom dankbaar voor mijn oplettende bazin en de urologist. Zij heeft het ook aanbevolen bij onze dierenarts. groet Scooby.
Conny
Mijn kater kon niet meer plassen en na onder narcose te zijn ontstopt a 177,-euro werd er gezegd dat hij misschien wel een operatie moest. Inderdaad na twee weken weer niet makkelijk kunnen plassen. Gegoogeld en op Urologist terecht gekomen. Heb het besteld en sindsdien geen klachten meer!
Laura
Twee cavia's met aanleg voor blaasstenen/gruis hebben geen pijn en bloed meer bij het plassen. De tabletjes eten ze gemakkelijk uit de hand (2x daags 1/2 tabletje).
Sijtsma
Fantastisch product! Mijn kat heeft nog niet zo lang geleden blaasontsteking en blaasgruis gehad en toen hij aan de beterende hand was heb ik zijn herstel verder ondersteund met deze tabletten. Voordat ik daarmee begon leek hij namelijk af te stevenen op een kleine terugval. Binnen 2 dagen was hij weer helemaal zijn vrolijke zelf!
Linda
Dit gekocht op advies van de dierenarts voor mijn cavia met blaasproblemen. Ik heb het idee dat hij er wel beter door in zijn vel zit.
Soraya
Mijn 7-jarige NHD heeft enkele maanden te kampen gekregen met vrij ernstige blaasproblemen die door nalatigheid van mijn vorige DA dusdanig waren geëscaleerd dat een second opinion bij een andere arts tot de conclusie kwam dat 'inslapen' de enige optie was die we nog hadden. We waren bereid afscheid te nemen, tot ik terecht kwam bij Urologist. We hebben twee weken de intensieve kuur geprobeerd, met zeer goede resultaten. Na ruim een week knapte ze enorm op. We gebruiken nu ruim 3 maanden de onderhoudskuur van 2x 1 tablet per dag, en ze blijft opknappen. We herkennen haar echt niet terug en zijn zo blij en verbaasd dat dit niet bekender is, bij dierenartsen bijvoorbeeld...
Andrea Polman
Ik ben heel tevreden met het product voor de blaasontsteking bij kat de klacht is weg.
Ria O.
De geleverde producten zijn precies op de tijd gekomen, zoals beloofd We zijn ze nu aan het geven en het lijkt erop dat de pillen voor de blaasontsteking voor onze poes aanslaan. Bedankt.
Achiel Hoebeke
Ik ben heel tevreden , althans mijn lieve kater van 7 jaar , die in enkele dagen door het toedienen van slechts één pil van de 'Urologist aid' reeds merkelijk herstelde , en terug normaal plaste, en weer kracht had ! geweldig middel, heb ik ook reeds aangeraden, op Facebook, bij een vraag over een kat die op bed en zetel plaste ! ! Met heel veel dank Achiel Hoebeke Gent
Mandy Vrijhof-Bouw
Onze poes van 16 moest om de 5 a 10 minuten plassen en druppelde ook na, nu na het geven van 2x per dag een tabletje Urologist Aid, kan ik zeggen na anderhalve week dat ze minder plast en ook het nadruppelen is opgehouden, we zijn er nog niet helemaal, maar ben al super blij met dit resultaat!
Els B.
Allereerst wat betreft de bezorging. Artikelen zijn degelijk verpakt en passen meestal gewoon in de brievenbus. Ik maak gebruik van twee van hun producten voor een poes met een afwijkend urologisch systeem die lijdt aan recidiverende blaasontstekingen. Met Urologist aid, aanvankelijk 2xdgs. 1 tablet, hebben we die onder controle gekregen, ze staat inmiddels op onderhoudsdosis 1xdgs. 1 tablet en doet het daar fantastisch op. Het tweede middel betreft Sneeze aid. Haar niesbuien die vroeger veelvuldig optraden blijven weg zolang ze minstens 1xdgs. dit middel krijgt toegediend. Afbouwen en stoppen zit er voor haar helaas niet in, maar de poes voelt zich tegenwoordig zoveel beter, hetgeen ook tot uiting komt in haar vacht. Was ooit Devon Rexje met doffe, wat "mottige" vacht, maar is nu in bezit van prachtige glanzende ribbeltjes. Kortom, hoewel hun producten niet goedkoop zijn, hebben ze het leven van onze poes weer absoluut de moeite waard gemaakt.
Mildred Ooms
Met de tabletjes ter ondersteuning tegen blaasgruis is mijn kat sneller opgeknapt !
Do Grootswager
Super service !! Het product is ook precies wat ik er van verwacht had, onze kat is gelukkig na een paar dagen verlost van haar blaasontsteking.
Ellen
Kat heeft al ruim een jaar dieetvoeding vanwege blaasgruis, maar kreeg nu toch weer klachten. Gestart met urologist 2x dgs 1 tablet. Dt werkte naar mijn mening niet snel genoeg, dus verhoogd naar 2x dgs 2 tabletten. Na een paar dagen naar mijn idee weer klachtenvrij (lastig controleren bij een buitenkat). Ik hou het nog een week vol voor de zekerheid en ga dan afbouwen naar een onderhoudsdosis. Zijn vacht is ook veel mooier en zachter geworden!
Geerlings
Onze kat liep steeds naar de kattenbak om te plassen. Diverse keren naar de dierenarts geweest en vele kuren verder, foto's gemaakt van de blaas gaven mij het advies om speciaal voer te geven. Dit gaat niet werken want ik heb meer katten. Nu heb ik jullie tabletten geprobeerd. De Urologist Aid. Na een paar dagen werd de kat al rustiger en na 14 dagen in hij weer de oude. We zijn er super blij mee.
Sonja
Met Sensipharm ben ik echt heel blij, voor mijn hond heb ik op aanraden van een vriendin urologist gekocht, omdat zij een erge blaas ontsteking had en het werkt echt heel goed, na 4 dagen ging het veel beter en na ongeveer 8 tot 9 dagen was het over, ik ben wel 14 dagen met dezelfde dosering doorgegaan en ben het aan het afbouwen met 1 tabl. 14 dagen lang en als alles perfect blijft dan bouw ik het langzaam af met een halve tablet, maar ik ben zeer tevreden en heb het ook al tegen heel veel hondenliefhebbers verteld, echt geweldig
Charlotte
Mijn siberische kater van 13 had opeens last van blaasontsteking, blaasgruis, bloed bij het plassen. Na injectie ontstekingsremmer en blaasontspanners dierenarts kwam het binnen een week gewoon weer (nog heviger) terug. Op naar een alternatief! Meneer moet de dieetvoeding niet, ik geef nu zoveel mogelijk vers vlees, elke dag Urologist aid (2 pillen per dag). Hij plast weer als vanouds, alle problemen lijken voor nu (8 dagen na Urologist) voorbij!
Wil Abbekerk
Vier weken geleden kreeg mijn kat van 7 jaar voor het eerst blaasontsteking, hiervoor kreeg hij van de dierenarts pijnstillers. Na 3 weken begon de ellende opnieuw en heb toen Urologist Aid besteld. Het ging wat lastig om de 2 tabletjes toe te dienen, de kat spuugde het steeds uit. Ik heb de tabletjes toen met een vijzel tot poeder gestampt en dat door zijn eten gedaan en dat ging goed. Na 4 dagen was hij van de blaasontsteking af. Ik geef hem nu nog 2x daags 1 tabletje.
Nathalie Swiatalski
Urologist besteld voor mijn kater met blaaskristallen. In het verleden al met succes gebruikt, maar op een gegeven moment mee gestopt. In mijn multi -cat huishouden is het moeilijk om strikt gescheiden aparte voeding aan te bieden, dus de Urologist is een uitkomst. Ik merk nu na een aantal dagen alweer verbetering. Ditmaal ga ik de tabletten blijvend gebruiken. Top produkt!
Monique Dorp
Gebruik urologist voor mijn kater met urineweg problemen. Sinds ik dit gebruik plast hij niet meer op bed alleen nog op de bak. Ben erg tevreden en ga hier zeker mee door
WIlma
Gelukkig sinds het gebruik van Urologist heeft de poes geen blaasontsteking meer gehad. We geven nu 1 tablet per dag en hopen dat ze nu vrij blijft van blaasontsteking.
Dennie Mrozek
Onze caviabeer van bijna 4 jaar had al een half jaar een ‘natte kont’. Uit een röntgenfoto bleek niets. Uit de echo kwam als diagnose blaasgruis. Antibiotica hielp maar tijdelijk. Ik geeft hem nu ongeveer 3 weken 1 babydruppel vitamine D en vier tabletten urologist aid per dag. De urologist aid wilde hij eerst niet eten en loste ik op in water en deed het door de gesneden andijvie. Na een week at hij ze uit de hand. Het gaat nu stukken beter. De vieze pieskont is nauwelijks meer aanwezig. Wel laat ik hem elke dag een stukje lopen want dat is mogelijk ook erg belangrijk : lichaamsbeweging. Ik ben tevreden
Erica
Mijn kat had ook blaasgruis en ik plaatste mijn verhaal op Facebook en kreeg de tip om dit te gebruiken Alle medicijnen van de dierenarts hielpen niet Blaasgruis tabletten werkten fantastisch en was heel kort daarop blaasgruis vrij Nu nog steeds op speciaal voer waardoor ze meer drinkt en vaker moet plassen Ze hoef ook geen pillen meer in te nemen Ben zo blij toen met deze tip en ik raad iedereen aan die met het verhaal van hun kat komen om dit echt te gaan gebruiken
moeder van Pluis
Zorgenkatje Pluis heeft hartfalen en blaasgruis. Van erg incontinent, kuurtjes antibiotica en pijnstillers naar 1 x 1 tabletje Urologist per dag als onderhoudsdosis. Eet met de andere 2 katten mee en doet het over het geheel genomen goed. Met dank!
M.Dooms
Geweldig product. Na veel urineweg problemen met kater struviet en poes met struviet en calciumoxalaat geen problemen meer en hoeven ze geen dieet voer meer. Poezen zijn gelukkig en ik ook. Snelle levering en netjes verpakt.
Dillinger
Dillinger is onze 'plaskater'. Twee jaar geleden begonnen de problemen met plassen, constant op de bak, van de bak af, op de bak, van de bak af, zonder te plassen. Het bleek dat Dillinger blaasgruis had. Twee keer naar de DA geweest om de blaas te spoelen en dieetvoer. Met de mededeling dat bij de volgende keer een penisamputatie op het menu stond, dat moet toch anders kunnen! Toevallig kwamen wij op internet "Urologist Aid" tegen en aangezien Dillinger een grote kater is, hebben wij voor de 1000 mg gekozen. In het begin hebben wij de voorgeschreven dosering gevolgd, nu geven wij hem eens in de twee dagen een halve tablet als onderhoud. Daarnaast hebben wij ook het voedsel veranderd van (graanvrije) brokken naar vers vlees en alleen 's avonds nog (graanvrije) brokken. Het gaat erg goed met Dillinger, wij zijn dan ook erg tevreden over de "Urologist Aid". Bedankt!
Daniela
Door noodsituatie (kat kon niet meer plassen en er zat bloed in de urine) was ik al met een homeopatisch middel begonnen maar iig plaste hij na een kleine week weer bijna zoals voorheen. Ik ga nog een week hiermee door en dan afbouwen naar onderhoudsdosering van 1 tablet per dag.
Mevr A Metz
Ik ben tevreden met Urologist Aid, Mijn kater Cay heeft nu geen plasproblemen meer, binnen een week verbetering geconstateerd...Hij is pas 9 maanden en heeft al veel de dierenarts gezien voor onderzoeken...
Angelique
Het is echt super spul! Alleen had ik een vraagje: ik heb mijn kat 1,5 week lang elke dag 2 pilletjes gegeven, na 1 week was ze van haar kwaaltjes af. Alleen nu 1 week later heeft ze weer dezelfde symptomen en ben ik maar weer opnieuw begonnen met 2x daags 1 tablet te geven. Maar nu is mijn vraag.. hoe lang kan ik haar dit product blijven geven en kan het haar helpen als ik het gewoon dagelijks ga gebruiken, of mag er maar 1 keur gegeven worden? En is het misschien beter om haar speciale voeding te geven?
Hogendoorn
Na 1 dag al ontvangen en best laat besteld. Ik laat nog weten hoe het zal verlopen. Dieet voer van RC via dierenarts lust zij niet. Urologist Aid wel dat is een aanrader voor katten met deze aandoening. Ik hoop dat zij opknapt.
Ron
We hebben een dwergpicher en die reageert zeer heftig op medicijnen. Drie maal dankzij medicijnen zelfs bij een spoeddienst beland omdat hij verlamt raakte. Zelf gebruik ik supplementen dus dacht laat het voor de hond ook eens proberen. Hij kreeg een week of 5 terug last van urine verlies in zijn slaap. Niet veel maar wel dusdanig dat iedere ochtend zijn slaapkleed de was in kon. Ondertussen een paar weken veder (met het twee maal daags urogolist gebruiken) en de klachten zijn echt zeer sterk verminderd! Voor ons was het de moeite van het proberen waard en zojuist ook de tweede bestelling gedaan. Prima product! En niet geheel onbelangrijk... het bespaard de hond een nieuw dierenarts trauma want dat bezoek is niet zijn favoriet, het tabletje vind hij ook prima smaken dus geen gedoe om het om op te laten eten.
Viv Koning
Onze kater heeft last van blaasgruis. Dure dieetvoeding is geen optie omdat hij daar heftig allergisch op reageert. Urologist Aid besteld en in het begin te weinig resultaat. Kater weegt 7 kg, dus dosis verhoogt naar 2 maal daags 3 tabletjes. Werkt prima nu al ongeveer 6 weken. Maar als we de dosis verlagen naar 2 maal daags 2 tabletjes komen de klachten (plassen buiten de kattenbak) terug. Er zit dus niks anders op dan eindeloos door te gaan met 6 tabletten per dag, vrees ik...
Nathalie Peters
Zeer snelle levering en duidelijke uitleg. Medewerkers zijn vriendelijk en reageren snel. Vandaag weer urine van Angel laten controleren, aangezien ze morgen haar laatste tablet van de 2e ab kuur krijgt. De eerste 10 dagen kreeg ze 2x pd een tablet (erg stressvol) daarna 1x pd 1 tablet. Maar helaas, ze had nog steeds ontstekingen in haar urine, gelukkig geen blaasgruis. Aangezien er blijkbaar geen sprake is van een bacteriële infectie werd nu uiteraard dieetvoer van RC geadviseerd, maar ik ben daar geen voorstander van, zelf houd ik meer van natuurlijke producten, geef sinds een paar weken Freitags Best Meal. Sinds vandaag geef ik Angel, onze bijna 3 jarige Ragdoll, Urologist, kan dus nog niks zeggen of het werkt of niet. Fingers crossed! Angel had geen last van de symptomen of ander abnormaal gedrag het was dat ik per toeval 2x een plasje vond, maar ja met 3 katten en 1 hond is het lastig van wie het was, toevallig was Angel de 1e en enige die op de bak met speciale korreltjes plaste zodat ik de urine van haar kon laten controleren. Maar nou ben ik dus wel benieuwd hoe lang je het ongeveer moet geven, voor ik weer urine kan laten controleren???
Mevr.
mijn poes (16 jaar)was heel ziek vanwege nierfalen en door verkeerde medicijnen van de dierenarts. sinds een half jaar gebruik ik sensi urin vitaal en joint renew plus.De poes is heel erg opgeknapt/ook ernstige ontstekingen aan het tandvlees en obstipatieproblemen zijn opgelost.ik ben er heel gelukkig mee.
Mevr. Hanneke Woerdeman
Natuurgeneeskundige middelen, ook voor dieren, hebben mijn voorkeur sowieso. Zeker bij allerlei kwaaltjes heel goed inzetbaar i.p.v. het gesjouw met je huisdier naar een dure dierenarts en dan vervolgens anti-biotica-gedoe, etc.. Mijn kat heeft neiging tot blaasgruis en van tijd tot tijd een kuurtje "Urologist Aid" is de oplossing..
Mevr. Jolanda
Hallo ik gebruik Urologist Aid, ben er erg blij mee want mijn kat moest een operatie ondergaan voor haar blaas een keer per zeven maanden een blaas ontsteking dus een ingreep van 300,00 euro heb toen op internet gekeken want ik had er geen goed gevoel over via internet bij Sensipharm terechtgekomen nu twee jaar gebruik geen blaas problemen meer goede service vandaag bestelt morgen in huis!
Mevr. Versteeg
Wij bestellen voor onze katten urologist aid voor de katten met blaasgruis en dit middel helpt wekelijksnel en effectief. nu hadden de katten niesziekte en heb pulmitranq besteld en ook dit middel werkt snel en effectief. heb het volste vertrouwen in Sensipharm.
Mevr. Salt
Mijn kat heeft blaasgruis en eens in de zoveel tijd heeft hij daar last van, omdat er kristallen vormen in de urine en ongelukkig genoeg alleen maar wil plassen waar het zacht is(dus niet in kattenbak) de urine bevat ook bloed en mij kat heeft hier heel erg veel last, sinds ik via internet Sensipharm heb gevonden en "Urologist Aid" gebruik is het binnen twee dagen zo goed als over, wel blijf ik een paar dagen daarna nog Urologist gebruiken, kan het iedereen aanraden die huisdieren heeft met blaas en nier problemen.
Mevr. Haak
Kater heeft 8 maanden (!!!) een blaasgruisdieet gehad zonder resultaat. Hij krijgt nu drie weken Urologist Aid-tabletten en het gaat een stuk beter met plassen. Hij is er nog niet helemaal vanaf, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het met deze tabletten gaat lukken. Eindelijk!
Mevr. Dortangs
Simba had krampen en kon niet meer goed plassen een bezoekje aan de dierenarts wijst uit dat hij last van blaasgruis heeft. Na pijnstillers en antibiotica en dieetvoeding zou het weer over gaan. De week wat er op volgde ging Simba altijd minder plassen tot op een nacht helemaal niet meer. Spoedafspraak bij de dierenarts weer spuitjes en een catheter want urineweg was afgesloten. Na 3 dagen werd catheter eruit gehaald en Simba moest eigenlijk weer zelf gaan plassen, maar nee hoor het lukte niet. Er werd al aan een operatie gedacht. Toen ik op internet Urologist aid vond heb ik niet te lang nagedacht en heb het besteld. Bestelling was er de tweede dag al .Nu heeft Simba al drie dagen de tabletjes gekregen en .......hij plast wel nog niet zoals het moet maar wel veel en vaak. Hij begint weer te spelen en eet weer goed. Alleen het drinken is nog niet oke, maar daar zoeken we nog wel een oplossing voor. Ik zal iedereen die een kat heeft die blaasgruis heeft urologist aid aanbevelen..
Mevr. van der Vis
Wij gebruiken sinds ruim een jaar, het medicijn Urologist Aid voor honden. Onze teef Indy, is het eerste half jaar erg ziek geweest door terugkerende blaasontstekingen, en gruissteen in de blaas. Als de antibiotica gestopt was begon ze weer problemen aan haar blaas te krijgen. We zijn op internet gaan zoeken naar medicijnen die haar eventueel zouden kunnen helpen. En kwamen bij Sensipharm terecht. We begonnen met het medicijn als proef maar beviel al snel heel goed. Wij merken wel dat als je wilt stoppen dat Indy binnen een paar dagen weer klachten krijgt aan haar blaas. De bestelling online verloopt vlot en eigenlijk na een dag kun je het medicijn al binnen hebben. Tot nu toe is er niets wat tegenvalt en de resultaten zijn prima bij Indy. Geen last meer van blaasontstekingen en gruissteen in haar blaas. Via de mail wordt er snel gereageerd op je gestelde vragen. Kortom wij zijn zeer tevreden!! wij zijn dus zeer tevreden en zullen er nog lang gebruik van maken.
Mevr. van Peppen
De pillen die we voor onze kat hadden besteld (last van blaasgruis) gebruiken we nu ook voor de hond, binnen een week van de (incontinentie) klachten af. Heerlijk als een produkt zo goed werkt en een stuk betaalbaarder als de (niet werkende) chemische pillen van de dokter. Ik ben heel blij met deze pillen!
Mevr. Bertjens
Ik ben tevreden met Urologist Aid, onze kater heeft nu geen plasproblemen meer,binnen een week verbetering geconstateerd
Versluis
Konijn die volgens dierenarts een spuitje zou moeten hebben omdat ie chronische blaasproblemen heeft. Hij heeft 1 blaasoperatie en 2 blaasspoelingen doorgemaakt en heel veel antibiotica moeten innemen. Dit dier heeft ons kapitalen gekost!! Was zelfs na blaasspoeling nog niet opgeknapt. Na 1 week tabletten voor blaasproblemen heeft ie nergens meer last van!!!!!!!!! Konijn hoef ik dus niet in te laten slapen. Het lijkt wel een wonder. Ben zo blij!
Mevr. leliveld
Onze kat begon bloed te plassen. Is niet normaal bang voor reizen dus eerst gekeken wat er aan alternatief was. Na 3 dagen gebruik geen bloed meer, plast weer gewoon op de bak en bijkomend..... hij heeft een glanzende vacht.
Mevr. e. schellen
ònze kater plaste helemaal niet meer en had al enkele kuren antibiotica gehad van de dierenarts maar het kwam weer terug, met deze pilletjes plast hij weer veel beter en loopt weer lekker rond in de tuin..
Mevr. Hazebroek
Heb ik toch een vraagje aan iedereen. Nu jullie dit produkt gebruikt hebben. Gebruiken jullie dan ook nog speciaal dieet voer of niet. Zo niet welk voer geven jullie dan. Aangezien onze kat blaasgruis heeft en nu bij de dierarts is voor behandeling en waarschijnlijk aan een dieet voor moet. Heb wel Urologist Aid gelijk besteld en zal vandaag of morgen wel binnen komen. Zie jullie reaktie graag te gemoed.
Dhr. Sensipharm
Wanneer je Urologist Aid geeft ivm blaasgruis, is in de meeste gevallen geen speciaal en duur dieetvoer meer nodig. Het mag indien gewenst wel gewoon samen gebruikt worden.
Mevr. Corine Mosterdijk
Vrijdagavond dit product besteld en zaterdag al in huis !! Geweldig natuurlijk.. en ik zal na ca. 14 dagen laten weten hoe mijn kat zich dan gedraagd en of hij baad heeft gehad bij deze pilletjes.. in ieder geval dank voor de snelle levering.
Mevr. Mennen
Super, na een paar dagen is onze kat helemaal vrij van blaasgruis! We hadden al veel diten en middeltjes gebruikt, maar hier zijn wij en de kat heel blij mee!
Mevr. c. de nie
Na vier antibioticakuren, geen enkel resultaat, na 1 week urologist is kat vrij van troebele, rode urine en cavia idem. Ongeloofelijk!
Mevr. ans versteegen
Deze tabletten zijn onmisbaar voor mijn gecastreerde katers van 13 jaar oud ter voorkoming van blaasgruis. Ze krijgen ieder 2xdaags 1 tablet ne dat verhelpt ongewenste plasproblemen
Mevr. J. Marinus
Plassen gaat nu een stuk beter bij bij onze poezen, waarvan er 2 last hadden van gruis. We hadden al veel geprobeerd, maar nu eindelijk resultaat!
Dhr. J. Crama
Super

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.