Urologist Aid - Honden
Download etiket

Urologist Aid - Honden

Blaas- en nier formule voor honden | Houdt de blaas schoon
39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Honden1€39,95€39,95
Urologist Aid - Honden2€39,95 €38,95€77,90
Urologist Aid - Honden3€39,95 €37,95€113,85
Urologist Aid - Honden5€39,95 €36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Urologist Aid, blaasformule voor honden op basis van Chinese kruiden.
Urologist Aid is een aanvullend diervoeder voor honden, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor blaas en nieren. Urologist Aid zorgt voor een goede blaasfunctie, verhoogt de weerstand in de blaas, ondersteund de nierfunctie, en houdt de blaas schoon. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verbetering is in de meeste gevallen al binnen 2 a 3 dagen zichtbaar.

  • Sensipharm's Urologist Aid, voedingssupplement voor blaas en nieren.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!
Samenstelling

Desmodium, Lygodium, Anjer, Abutilon, Pyrrosia, Grote weegbree, Talk, Shen Chu, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Addy Stoker
Ik kocht (koop) Urologist Aid voor honden, mijn stabij reageert er heel goed al binne.. Lees meer..
Mevr. annie slingers
Snelle levering! Goede prijs! De kat vindt de 'urologist aid' niet echt lek.. Lees meer..
E Temmink
Onze bordercollie Bram kreeg een acute blaasafsluiting en moest direct geopereerd. We.. Lees meer..
Alle reviews
Addy Stoker
Ik kocht (koop) Urologist Aid voor honden, mijn stabij reageert er heel goed al binnen twee dagen geen blaasontsteking meer, nu koop ik het voor een onderhoudsdosering zodat het hopelijk ook niet steeds terugkomt zoals eerder wel het geval was. Levering steeds vlot en correct.
Mevr. annie slingers
Snelle levering! Goede prijs! De kat vindt de 'urologist aid' niet echt lekker maar ik bevochtig het stukje en rol het door een verpulverd snoepje dat hij wel lekker vindt en zo eet hij het wel. Ik gebruik het ter vervanging van 'uri-balance' dat hij heel vies vindt. Binnen enkele weken zal ik urine laten controleren en pas dan kan ik de werking beoordelen maar ik ben erg hoopvol!
E Temmink
Onze bordercollie Bram kreeg een acute blaasafsluiting en moest direct geopereerd. We zijn daarna met met Urologist Aid begonnen. Eerst 2,5 tbl per dag, na 2 maanden overgegaan naar onderhoud 1 tbl per dag. We zijn nu anderhalf jaar verder en hij is gezond, actief en vrolijk en hij plast als een reiger. Nooit meer last gehad. We blijven een onderhoudstablet geven. Dat is fijner en goedkoper dan een operatie riskeren.
Mariëlle
Een fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers! Geven antwoord op al je vragen en een goed advies. Ik geef mijn dwerggeit bokjes (gecastreerd) ter preventie (omdat bokjes erg gevoelig zijn voor blaasgruis) Urologist Aid en dat bevalt mij en de 🐐🐐 heel goed!
Jacq Spenner
Na een week gebruik van urologist is er geen urine verlies meer bij mijn oude hond, geen natte plekjes in de mand en op de bank. Ik ben superblij!!😀👍🏽
Brigitte
Zeer tevreden over de urologist aid onze dalmaat heeft last van blaasgruis en hierdoor vaker blaasontsteking sinds hij dit middel gebruikt geen klachten maar gehad!
Waard
Wij zijn nu 1 week geleden begonnen met dit medicijn tegen blaasontsteking voor onze teckel Het begint een beetje te verbeteren, haar urine was eerst troebel en dik en is nu weer helder. Echter nog niet minder plassen. Maar zie het nog n weekje aan.
Jos
Zeer tevreden mijn hond zn blaasontsteking ging binnen twee weken over gelukkig Had het product de volgende binnen en gelijk begonnen. Zeer blij mee!
Blijenberg
vind dit een heel goed product onze franse bull van bijna 10 jaar heeft hier meer baat bij dan antibiotica kuren die alleen helpen zolang je het geeft en daarna begint ze weer met urineweg infecties. Met urologist kunnen we haar goed stabiel houden.
Jolanda
heb een oude hond met chronisch blaasontstekingsproblemen. komt telkens bacterie uit de onderzoeken. maar gaat met urologist aid een heel stuk beter waardoor ze veel minder antibiotica hoeft te slikken.
Marian
Zonder dit product heeft mijn hond heel veel last van blaasgruis, waardoor hij steeds weer blaasontsteking kreeg en behandeld moest worden met antibiotica. Sinds een jaar klachtenvrij.
Katja Schockman
Mijn hond heeft meerdere malen blaasontsteking gehad, dierenarts schreef iedere x antibiotica voor.....zelf ben ik daar geen voorstander van. Ik zou dit product ieder baasje aanraden. Binnen 2 dagen had zij geen bloed meer in haar urine en knapte ze zienderogen op. Dit product blijf ik haar nu preventief geven! Super blij mee!
Sandra Angenent
Na 4 dagen al een hele verbetering. Chanook plaste weer normaal 1x ipv de 5 x met de blaasontsteking. Ik blijf het nu nog een week volledig geven. Drie tabletten per dag. Daarna ga ik minderen maar wil haar zeker als ondersteuning een halve tablet per dag geven.
Helma Bos
ik heb telefonisch contact gehad... ben erg vriendelijk en kundig geholpen....ook de levering is super.. de reden van mijn contact betrof mijn rottweiler met blaasgruis vele bezoeken aan de dierenarts veel behandelingen en medicatie verder ging het nog steeds niet goed. nu met urologist gaat het super.
Anne-Marie Holtermann
Mijn oude bassethound had blaasontsteking. Volgens de dierenarts moest er een echo gemaakt worden. Dat wilde ik Balou niet meer aan doen. Dus aan het googlen. Vond ik jullie site en heb urologist Aid besteld.. Ik tevreden en Balou ook.. hij is weer de ouwe.. Groetjes Anne-Marie
Boudewijn
Dit product gevonden op internet nadat onze hond een blaasontsteking had (bloed plassen en om de 5 meter gaan zitten). Kreeg een anti-bioticakuur die ook nog eens met 5 dgn verlengd werd, echter zonder resultaat. Om nog veel meer kosten te voorkomen Urologist besteld en na 3 dagen al een duidelijke verbetering en na een week vertoonde onze hond weer normaal gedrag. Nog wel 2 weken doorgegaan met 1 pil om af te bouwen. Hadden we dit product eerder gekocht dan hadden we onze hond veel ellende kunnen besparen en ook onze portemonnee. Een punt van verbetering is wat mij betreft wel de leveringstijd. Zondag voor 23:59 besteld en pas de donderdag erop geleverd. Zeker in dit geval hadden we dat graag sneller gezien. Het gaat tenslotte over het welzijn van je hondje! Verder een perfect product!!!
Hans van Houten
We hebben een jonge pup van 7 maanden , kreeg plotseling blaasontsteking met bloed in urine, steeds aandrang om te plassen en in huis urine laten lopen, naar dierenarts dus antibiotica voor een week, leek goed te gaan maar na een paar dagen kwamen de verschijnselen weer terug, Urologist gegeven en na drie dagen alles weer ok. Ben hier heel blij mee omdat ik nog een oudere hond met blaasproblemen heb die soms wel vier keer per jaar antibiotica krijgt. Ga dus ook bij deze hond Urologist gebruiken. Wordt vervolgd
Sonja
Met Sensipharm ben ik echt heel blij, voor mijn hond heb ik op aanraden van een vriendin urologist gekocht, omdat zij een erge blaas ontsteking had en het werkt echt heel goed, na 4 dagen ging het veel beter en na ongeveer 8 tot 9 dagen was het over, ik ben wel 14 dagen met dezelfde dosering doorgegaan en ben het aan het afbouwen met 1 tabl. 14 dagen lang en als alles perfect blijft dan bouw ik het langzaam af met een halve tablet, maar ik ben zeer tevreden en heb het ook al tegen heel veel hondenliefhebbers verteld, echt geweldig
Rene Steffens
Goed en betrouwbaar bedrijf met fijne medewerkers. Twee geleden zouden wij onze 12 jarige hond Ayka laten inslapen vanwege een slechte conditie blaas. Dit op advies van de dierenarts. Het was niet meer operable. Drie uur voor de tijd he ik besloten om een andere weg in te slaan met de chinese kruiden van Sensipharm. De volgende dag, om 8 uur, na 6 tabletten Urologist Aid, stond zij naast ons bed om Texel te verkennen. We hebben een mooie weekend gehad. Nu twee weken later, met 3 tabletten per dag, hebben we ons maatje weer terug met de wandelingen. Top advies. Nu gaan we ook bezig met de Smooth Locomotion. Ben benieuwd. Schijnt voor haar baas ook goed te zijn !
Anoniem
Vanwege medische redenen is onze Leonberger gecastreerd. Dit had wel urineverlies tot gevolg. We gebruiken nu al een aantal maanden Urologist en Inconti stop en onze Leonberger verliest geen druppel urine meer. Héél fijn!
Marian
Mijn Hollandse schapendoes van 3 jaar heeft veel last van blaasgruis. als gevolg daarvan kreeg hij steeds vaker blaasontsteking, na de zoveelste antibioticakuur liet ik zijn urine weer nakijken en de ontstekingswaardes waren nog hoger dan voor de kuur. Omdat ik 4 dagen moest wachten op een echo en een biopt uit de blaas heb ik hem Urologist gegeven, toen de uitslag kwam bleek hij helemaal schoon te zijn. De dierenarts adviseerde mij zelfs om met Urologist door te gaan. Nu krijgt hij ter ondersteuning een half tabletje per dag en is klachtenvrij.
lenie
na een dag urologist te hebben gebruikt problemen bij 14 jarige labrador voor 90% opgelost hopen dat het zo blijft SUPER BLIJ zijn wij en de hond natuurlijk ook een echte aanrader een pootje van Tommie en groetjes van ons
Mevr. Francis
Geweldig!!! Na diverse bezoeken aan dierenarts en zelfs doorverwijzen naar specialist die het ook niet meer wisten, veel geld armer en een goldenretriever van 13 jaar oud die nog steeds niet zelf kon plassen waardoor hij elke dag gekatheteriseerd moest worden ben ik urologist aid gaan gebruiken. Na 3 dagen al resultaat!!!! Hij plast weer helemaal zelf na 4 maanden tijd!!! Zo blij!!! Echt een aanrader! Hadden we dit gelijk maar gegeven vanaf het begin maar ja dat is achteraf praten.
Mevr. bianca v/Berg
Onze hond had heel erg last van blaas ondstekingen,bloed bij de urine en soms binnen plassen . de geur van de urine was erg sterk en stonk. Nu ze urologist aid voor honden krijgt is ze daar helemaal van af. We zijn super blij met deze pilletjes. binne kort weer ff potje bestellen. Bedankt namens ons en een pootje van onze hond kiki Bedankt namens ons en onze hond
Dhr. E. Smits
Urologist Aid voor honden gebruikt ivm blaasgruis. Binnen een week was de blaasgruis echt helemaal weg. We hebben verder ook geen speciaal dieet gebruikt, alleen deze pillen. Ik geef nu elke maand een paar tabletjes als reinigingskuur, zodat de blaasgruis niet meer terug komt.
Dhr. Anton
Onze hond heeft twee maal achter elkaar een twee weken kuur antibiotica gekregen om de blaasontsteking te genezen. De blaasontsteking kwam echter steeds weer binnen een week terug. De dierenarts stelde voor om een foto te maken om vervolgens te beslissen voor een blaas operatie om de blaas schoon te maken. Om de operatie te voorkomen ben ik op internet gaan googlen en kwam ik urologist tegen dat ik bij jullie heb besteld. Binnen enkele dagen was het resultaat merkbaar. Onze hond liep elke 5 minuten naar buiten om te plassen en dat werd echt veel minder. Binnen een week was de blaasontsteking helemaal weg. De hond slaapt nu weer door en wij ook, terwijl alles droog blijft. We gaan voor de zekerheid nog even door met urologist en bouwen het straks langzaam af. Ik wilde onze ervaring toch even delen.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.