Urologist Aid - Honden

Urologist Aid - Honden

Blaas- en nier formule voor honden | Houdt de blaas schoon
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Honden1€39,95€39,95
Urologist Aid - Honden2€39,95 €38,95€77,90
Urologist Aid - Honden3€39,95 €37,95€113,85
Urologist Aid - Honden5€39,95 €36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Blaas formule voor honden op basis van Chinese kruiden.
Urologist Aid bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor honden. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten. 

Verbetering treedt in de meeste gevallen al binnen 2 à 3 dagen op!

Ingrediënten

Lysimachia s. Desmodium, Lygodium Spores, Dianthus, Abutilon, Pyrrosia, Plantago Seed, Talc, Shen Chu, Licorice en Binder.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Marian
Mijn Hollandse schapendoes van 3 jaar heeft veel last van blaasgruis. als gevolg daarvan kreeg hij steeds vaker blaasontsteking, na de zoveelste antibioticakuur liet ik zijn urine weer nakijken en de ontstekingswaardes waren nog hoger dan voor de kuur. Omdat ik 4 dagen moest wachten op een echo en een biopt uit de blaas heb ik hem Urologist gegeven, toen de uitslag kwam bleek hij helemaal schoon te zijn. De dierenarts adviseerde mij zelfs om met Urologist door te gaan. Nu krijgt hij ter ondersteuning een half tabletje per dag en is klachtenvrij.
Alle reviews
Marian
Mijn Hollandse schapendoes van 3 jaar heeft veel last van blaasgruis. als gevolg daarvan kreeg hij steeds vaker blaasontsteking, na de zoveelste antibioticakuur liet ik zijn urine weer nakijken en de ontstekingswaardes waren nog hoger dan voor de kuur. Omdat ik 4 dagen moest wachten op een echo en een biopt uit de blaas heb ik hem Urologist gegeven, toen de uitslag kwam bleek hij helemaal schoon te zijn. De dierenarts adviseerde mij zelfs om met Urologist door te gaan. Nu krijgt hij ter ondersteuning een half tabletje per dag en is klachtenvrij.
lenie
na een dag urologist te hebben gebruikt problemen bij 14 jarige labrador voor 90% opgelost hopen dat het zo blijft SUPER BLIJ zijn wij en de hond natuurlijk ook een echte aanrader een pootje van Tommie en groetjes van ons
Mevr. Francis
Geweldig!!! Na diverse bezoeken aan dierenarts en zelfs doorverwijzen naar specialist die het ook niet meer wisten, veel geld armer en een goldenretriever van 13 jaar oud die nog steeds niet zelf kon plassen waardoor hij elke dag gekatheteriseerd moest worden ben ik urologist aid gaan gebruiken. Na 3 dagen al resultaat!!!! Hij plast weer helemaal zelf na 4 maanden tijd!!! Zo blij!!! Echt een aanrader! Hadden we dit gelijk maar gegeven vanaf het begin maar ja dat is achteraf praten.
Mevr. bianca v/Berg
Onze hond had heel erg last van blaas ondstekingen,bloed bij de urine en soms binnen plassen . de geur van de urine was erg sterk en stonk. Nu ze urologist aid voor honden krijgt is ze daar helemaal van af. We zijn super blij met deze pilletjes. binne kort weer ff potje bestellen. Bedankt namens ons en een pootje van onze hond kiki Bedankt namens ons en onze hond
Dhr. E. Smits
Urologist Aid voor honden gebruikt ivm blaasgruis. Binnen een week was de blaasgruis echt helemaal weg. We hebben verder ook geen speciaal dieet gebruikt, alleen deze pillen. Ik geef nu elke maand een paar tabletjes als reinigingskuur, zodat de blaasgruis niet meer terug komt.
Dhr. Anton
Onze hond heeft twee maal achter elkaar een twee weken kuur antibiotica gekregen om de blaasontsteking te genezen. De blaasontsteking kwam echter steeds weer binnen een week terug. De dierenarts stelde voor om een foto te maken om vervolgens te beslissen voor een blaas operatie om de blaas schoon te maken. Om de operatie te voorkomen ben ik op internet gaan googlen en kwam ik urologist tegen dat ik bij jullie heb besteld. Binnen enkele dagen was het resultaat merkbaar. Onze hond liep elke 5 minuten naar buiten om te plassen en dat werd echt veel minder. Binnen een week was de blaasontsteking helemaal weg. De hond slaapt nu weer door en wij ook, terwijl alles droog blijft. We gaan voor de zekerheid nog even door met urologist en bouwen het straks langzaam af. Ik wilde onze ervaring toch even delen.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!