Anal Gland Support - Hond en Kat
Download etiket

Anal Gland Support - Hond en Kat

Anaalklier formule voor honden | Bij 'sleetje rijden' en 'schuren'
39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Anal Gland Support - Hond en Kat1€39,95€39,95
Anal Gland Support - Hond en Kat2€39,95 €38,95€77,90
Anal Gland Support - Hond en Kat3€39,95 €37,95€113,85
Anal Gland Support - Hond en Kat5€39,95 €36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Anal Gland Support, anaalklierformule voor honden en katten.
Schuurt uw hond veel met zijn/haar achterste over de grond? Heeft uw hond veel moeite met poepen? Likt uw hond veel aan zijn/haar achterwerk? En komen er nare luchtjes uit de anaalklieren?

Anal Gland Support is een uniek supplement voor honden en katten, wat ingezet kan worden bij het zogeheten ‘sleetje rijden’. Deze anaalklier formule voor honden en katten is 100% natuurlijk, zeer effectief en zonder bijwerkingen. Anal Gland Suppport is al ruim 30 jaar een succesformule binnen het Sensipharm assortiment!

  • Anal Gland Support is geschikt voor alle honden en katten, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!
Samenstelling

Chinese pioen, Vrouwelijke ginseng, Chinees vingerhoedskruid, Chinese liguster, Saffloer, Perzikpit, Aardappelzetmeel, en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4,9%, ruw vet: 1,1%, ruw eiwit: 5,3% en ruwe celstof: 14,9%.

Waarschuwing

Let op: Wij raden aan om anaalklier formule minimaal 4 weken toe te dienen. De eerste paar dagen kunnen de klachten erger lijken omdat de klieren zich dan legen. 

Gebruik

Anal Gland Support mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy’s en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Minimaal 4 weken toedienen. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Verpakking

90 tabletten à 1000 mg.

Natuurproduct

De samenstelling van deze anaalklier formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Aanvullend diervoeder

Anal Gland Support is een aanvullend diervoeder voor honden en katten, zijnde een voedingssupplement.

Laatste reviews:

Gerti Hurkx
Ik heb voor Sensi pharm gekozen omdat het hoop ik de problemen en anaalklieren van mi.. Lees meer..
Laureen
Sinds ik dit gebruik voor mijn labradoodle van bijna 13 maanden hoeft hij niet meer n.. Lees meer..
Esther
Anal Gland Support werkte vrij snel, en het werkt ook echt voor de anaalklieren lucht.. Lees meer..
Alle reviews
Gerti Hurkx
Ik heb voor Sensi pharm gekozen omdat het hoop ik de problemen en anaalklieren van mijn hond holistisch aanpakt . Na een paar dagen inname ( zonder problemen ) niet “ Sleetje “ gereden . Dus ik heb er vertrouwen in
Laureen
Sinds ik dit gebruik voor mijn labradoodle van bijna 13 maanden hoeft hij niet meer naar de dierenarts sinds een half jaar voor zijn anaalklieren. Ik raad het iedereen aan! Sensipharm bedankt!
Esther
Anal Gland Support werkte vrij snel, en het werkt ook echt voor de anaalklieren lucht, waar ik stijl van achterover viel, nu geen stank meer!
Henk
Heb dit product reeds langer aan mijn hond gegeven, mijn ervaringen zijn goed, zodoende heb ik het opnieuw besteld!
Chretienne
Anaalklier ontsteking leek de eerste paar dagen erger te worden, maar daarna ging het al heel snel beter!
Vincent van Bree
Het 'sleetje rijden' werd al snel minder. De stank in huis trouwens ook ;-)
Sofiane Z.
Regelmatig last van verstopte anaalklieren. Elke keer uit laten knijpen, en uiteindelijk begonnen met Anal Gland Support. Tot nu toe helemaal perfect. Stinkt niet meer, die lucht was echt afschuwelijk!!
Marianne van F.
Hond heeft al vaker last gehad van anaalklieren, wat zo ontzettend stinkt! We hadden al ervaring met andere Sensipharm producten dus Anal Gland Support ook een kans gegeven. Klieren zijn nu al hele tijd schoon en hondje (en wij ;-) )hebben er dus geen last meer van!
Henk
Na een paar dagen werdt het schuren en bijten al minder, en na ongeveer een week waren de anaal klieren weer schoon. Onze doodle had geen last meer, fijn!
Richard B.
Ons teefje al jaren lang last van verstopte anaal zakjes /klieren en verschillende bezoekjes aan de DA gebracht. Heel het huis stonk er naar, bah! Eerste twee weken normale dosis Anal Gland Support gegeven en daarna lage onderhoudsdosering om de boel schoon te houden, en ja, het werkt gelukkig!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.