Alle producten: Mensen

Glucosamine Gewrichten & Kraakbeen

Glucosamine voor soepele gewrichten en kraakbeen.
Glucosamine draagt bij aan soepele gewrichten en gezond kraakbeen. Glucosamine ondersteunt onder meer de gewrichtssmering. Glucosamine is een aminosuiker die in het menselijk lichaam wordt aangemaakt uit zwavel en glucose of glutamine. Glucosamine vormt een hoofdbestanddeel van diverse macromoleculen, zoals glycoproteïnen, glycolipiden en glycosaminoglycanen. Glycosaminoglycanen zijn de bouwstenen van proteoglycanen, die op hun beurt weer zijn betrokken bij met name de aanmaak van gewrichtskraakbeen en bindweefsel. De proteoglycanen in het weefsel van bloedvaten spelen een belangrijke rol in de elasticiteit en de doorlaatbaarheid van de bloedvaten, bij de vetstofwisseling en bij de activiteit van bloedplaatjes.

Bindweefsel, kraakbeen, gewrichten & botten.
Glucosamine-bevattende weefsels zijn met name bindweefsel, bloedvaten, botten, hartkleppen, huid, kraakbeen, ligamenten (banden), slijmvlies, nagels, pezen, structuren in het oog en gewrichtssmeer.

Joint Renew Vitaal
Download etiket

Joint Renew Vitaal

Voor gewricht & kraakbeen | Met glucosamine en MSM
35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Joint Renew Vitaal1€35,95€35,95
Joint Renew Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Joint Renew Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Joint Renew Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Joint Renew Vitaal, voor gewrichten en kraakbeen.
Joint Renew Vitaal is een veilig en natuurlijk voedingssupplement gemaakt van 100% zuiver Shark cartilage (haaienkraakbeen), Vitamine C en MSM. Alleen de meest zuivere en hoogste kwaliteit ingredienten worden gebruikt bij de productie van Joint Renew Vitaal, en dat merk je!

MSM
MSM ofwel MethylSulfonylMethaan, een organische zwavelverbinding die bestaat uit zwavel en methylgroepen, wordt van nature in plant, dier en mens aangetroffen en is als supplement erg populair.

Shark Cartilage (haaienkraakbeen)
Glucosamine en Chondroitine kunnen uit verschillende bronnen gehaald worden, zoals schelpen, schaaldieren, runderbotten etc. Onze bron, Shark Cartilage ofwel haaienkraakbeen is de meeste zuivere en exclusieve bron voor Glucosamine en dit maakt Joint Renew Vitaal een suplement dat alle andere glucosamine en chondroitine supplementen achter zich laat. 

Vitamine C
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen en speelt een belangrijke rol bij de aanmaak/opbouw van het kraakbeen. 

Samenstelling

Methylsulfonylmethaan, Haaienkraakbeen en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Vitamine C (3a300) Siliciumdioxide, Hydroxypropylcellulose Natriumcroscarmellose en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Joint Renew Vitaal bevat vis.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap, letsel of postoperatief.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Joint Renew Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Willy Groen
Ik slik al zeker 4 jaar dit middel en raad het iedereen aan met beginnende artrose. I.. Lees meer..
Dhr. Rutger R.
Ik was op zoek naar hoge kwaliteit Glucosamine, dus niet uit schelpen of uit schaaldi.. Lees meer..
Dhr. Dorrepaal
Op advies begonnen met Joint Renew Vitaal, en na een paar weken gaat het al een heel.. Lees meer..
Alle reviews
Willy Groen
Ik slik al zeker 4 jaar dit middel en raad het iedereen aan met beginnende artrose. Ik had veel last van.mijn handen en moest calcium tabletten gaan slikken. Ik heb dit niet gedaan en ben met joint renew vital begonnen. Ik heb geen pijn meer en volgens mij is de afbraak van mijn kraakbeen gestopt. De verdikkingen aan mijn vingers zijn al bijna verdwenen.
Dhr. Rutger R.
Ik was op zoek naar hoge kwaliteit Glucosamine, dus niet uit schelpen of uit schaaldieren. Goede verhalen gelezen over haaienkraakbeen, dus heb Joint Renew Vitaal net bestelt.. Ben benieuwd!
Dhr. Dorrepaal
Op advies begonnen met Joint Renew Vitaal, en na een paar weken gaat het al een heel stuk beter! Ik ben benieuwd wat het op langere termijn doet.
Mevr. Hermans
Zakje met pillen de volgende dag binnen en direct begonnen. Er zit geen rare smaak aan en blijkbaar doet dit middel toch iets goed :-)
Dhr. vd Biggelaar
Nu 3 weken in gebruik, en merk al duidelijk verschil! Tot nu toe erg tevreden! Gelukkig zit er ook geen nare vis smaak aan de tabletjes.

Voeg referentie toe ›

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.