4.597 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Constipatie bij honden & katten

Constipatie behandelen bij honden en katten.
Constipatie bij honden en katten, ook wel obstipatie of verstopping genoemd, is de medische term voor een langzame of moeizame stoelgang. Constipatie bij honden en katten kan onder andere de volgende oorzaken hebben: Een vernauwing in de darm verlamming van de darmspieren, te weinig beweging, te weinig drinken, uitdroging van de ontlasting in de dikke darm en onvoldoende vezelrijk voedsel.

Verschijnselen.
Als de voedingsresten te lang in de darmen van het dier blijven zitten, vormt zich een rottingsproces waarbij schadelijke en giftige stoffen vrijkomen. Dit levert verschijnselen op als: Vermoeidheid, lusteloosheid, verminderde weerstand, onzuivere huid/vacht, verminderde werking van de darmen, de alvleesklier en de lever.
Daarnaast kan de hond of kat erg winderig worden door het rottingsproces.

Behandeling.
Het voedingssupplement Obesitas Stop bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie.
Vooral huisdieren die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling, neiging hebben naar constipatie en blijk geven van een trage metabolische activiteit regeren zeer goed op Obesitas Stop.