5.155 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Cell Pet 29 ml. - Oxygen for Life

Cellfood voor u huisdier! Voor hond, kat en knaagdier
21,95 (incl.21% BTW)
Voorraad:
Aantal Stukprijs  
1 €21,95
2 €21,95 €21,50
3 €21,95 €20,95
5 €21,95 €19,95
10 €21,95 €18,95
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Cell Pet, voor extra weerstand en energie bij huisdieren.
Cell Pet is een voedingssupplement voor huisdieren dat afgeleid is van de humane Cellfood formule. Cell Pet bevat 78 mineralen, 34 enzymen en 17 aminozuren in een verhouding die optimaal is voor uw huisdier! Cell Pet kan dagelijks gebruikt worden bij honden, katten, knaagdieren en vogels.

De Cellfood en Cell Pet formules zijn in 1997 door de International Wall of fame verkozen tot het meest geavanceerde product vanwege hun samenstelling en werking!

Gebruik

Eerst dient u vast te stellen hoeveel water het dier per dag drinkt (Dagelijkse Waterbehoefte). Als andere dieren uit dezelfde bak drinken, stel dan het gemiddelde waterverbruik van al deze dieren vast. Gebruik vervolgens de onderstaande tabel om uit te rekenen hoeveel Cell-Pet dient te worden toegevoegd. Op 250ml. drinkwater mag er de eerste 4 dagen 1 druppel Cell-Pet toegevoegd worden. Dag 5 en 6, 2 druppels, en daarna 3 druppels.

Samenstelling

Cell Pet is een geregistreerde mixtuur van gezuiverd water, zuurstof, sporenelementen en mineralen, electrolyten in colloïdale vorm. Alle ingrediënten zijn organisch en niet-giftig. Cell-Pet kan samen met andere geneesmiddelen en supplementen worden gebruikt.

Waarschuwing

Alleen voor gebruik bij dieren. Houd de flacon uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met de ogen en met natuurlijke, organische en en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, e.d.). Cell-Pet bevat namelijk enzymen die organische materialen kunnen afbreken. Houd uit de buurt van mobiele telefoons, computers, koelkasten, magnetrons en andere apparaten die electromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de effectiviteit van Cell-Pet nadelig beïnvloeden.

Verpakking

29 ml.

Please note
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg. 

Voedingssupplement

Cell Pet is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Cell Pet 29 ml.
Cellfood voor u huisdier! | Voor hond, kat en knaagdier
€ 21,95 (incl.% BTW)
Voorraad: