Alle producten: Huisdieren

Blaasgruis bij honden

Blaasgruis behandelen bij honden.
Blaasgruis bij honden, is een urinewegaandoening die onder andere voorkomt bij honden. Blaasgruis bij honden kan pijnlijke problemen geven bij het plassen. Door kristalvorming worden de urinewegen de hond beschadigd. Dit kan ook leiden tot een infectie aan de urinewegen van de hond.

Symptomen van blaasgruis bij honden zijn o.a.:

  • Veelvuldig en lang plassen.
  • Rode urine door bloed.
  • Plassen op andere plaatsen dan normaal.
  • Klagen van de hond tijden het plassen.

Urologist Aid is zeer effectief bij blaasgruis bij honden:

Urologist Aid - Honden
Download etiket

Urologist Aid - Honden

Blaas- en nier formule voor honden | Houdt de blaas schoon
€ 39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Honden1€39,95€39,95
Urologist Aid - Honden2€39,95 €38,95€77,90
Urologist Aid - Honden3€39,95 €37,95€113,85
Urologist Aid - Honden5€39,95 €36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Blaas formule voor honden op basis van Chinese kruiden.
Urologist Aid bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor honden. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten. 

Verbetering treedt in de meeste gevallen al binnen 2 à 3 dagen op!

Ingrediënten

Lysimachia s. Desmodium, Lygodium Spores, Dianthus, Abutilon, Pyrrosia, Plantago Seed, Talc, Shen Chu, Licorice en Binder.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Hans van Houten
We hebben een jonge pup van 7 maanden , kreeg plotseling blaasontsteking met bloed in.. Lees meer..
Sonja
Met Sensipharm ben ik echt heel blij, voor mijn hond heb ik op aanraden van een vrien.. Lees meer..
Rene Steffens
Goed en betrouwbaar bedrijf met fijne medewerkers. Twee geleden zouden wij onze 12 ja.. Lees meer..
Alle reviews
Hans van Houten
We hebben een jonge pup van 7 maanden , kreeg plotseling blaasontsteking met bloed in urine, steeds aandrang om te plassen en in huis urine laten lopen, naar dierenarts dus antibiotica voor een week, leek goed te gaan maar na een paar dagen kwamen de verschijnselen weer terug, Urologist gegeven en na drie dagen alles weer ok. Ben hier heel blij mee omdat ik nog een oudere hond met blaasproblemen heb die soms wel vier keer per jaar antibiotica krijgt. Ga dus ook bij deze hond Urologist gebruiken. Wordt vervolgd
Sonja
Met Sensipharm ben ik echt heel blij, voor mijn hond heb ik op aanraden van een vriendin urologist gekocht, omdat zij een erge blaas ontsteking had en het werkt echt heel goed, na 4 dagen ging het veel beter en na ongeveer 8 tot 9 dagen was het over, ik ben wel 14 dagen met dezelfde dosering doorgegaan en ben het aan het afbouwen met 1 tabl. 14 dagen lang en als alles perfect blijft dan bouw ik het langzaam af met een halve tablet, maar ik ben zeer tevreden en heb het ook al tegen heel veel hondenliefhebbers verteld, echt geweldig
Rene Steffens
Goed en betrouwbaar bedrijf met fijne medewerkers. Twee geleden zouden wij onze 12 jarige hond Ayka laten inslapen vanwege een slechte conditie blaas. Dit op advies van de dierenarts. Het was niet meer operable. Drie uur voor de tijd he ik besloten om een andere weg in te slaan met de chinese kruiden van Sensipharm. De volgende dag, om 8 uur, na 6 tabletten Urologist Aid, stond zij naast ons bed om Texel te verkennen. We hebben een mooie weekend gehad. Nu twee weken later, met 3 tabletten per dag, hebben we ons maatje weer terug met de wandelingen. Top advies. Nu gaan we ook bezig met de Smooth Locomotion. Ben benieuwd. Schijnt voor haar baas ook goed te zijn !
Anoniem
Vanwege medische redenen is onze Leonberger gecastreerd. Dit had wel urineverlies tot gevolg. We gebruiken nu al een aantal maanden Urologist en Inconti stop en onze Leonberger verliest geen druppel urine meer. Héél fijn!
Marian
Mijn Hollandse schapendoes van 3 jaar heeft veel last van blaasgruis. als gevolg daarvan kreeg hij steeds vaker blaasontsteking, na de zoveelste antibioticakuur liet ik zijn urine weer nakijken en de ontstekingswaardes waren nog hoger dan voor de kuur. Omdat ik 4 dagen moest wachten op een echo en een biopt uit de blaas heb ik hem Urologist gegeven, toen de uitslag kwam bleek hij helemaal schoon te zijn. De dierenarts adviseerde mij zelfs om met Urologist door te gaan. Nu krijgt hij ter ondersteuning een half tabletje per dag en is klachtenvrij.
lenie
na een dag urologist te hebben gebruikt problemen bij 14 jarige labrador voor 90% opgelost hopen dat het zo blijft SUPER BLIJ zijn wij en de hond natuurlijk ook een echte aanrader een pootje van Tommie en groetjes van ons
Mevr. Francis
Geweldig!!! Na diverse bezoeken aan dierenarts en zelfs doorverwijzen naar specialist die het ook niet meer wisten, veel geld armer en een goldenretriever van 13 jaar oud die nog steeds niet zelf kon plassen waardoor hij elke dag gekatheteriseerd moest worden ben ik urologist aid gaan gebruiken. Na 3 dagen al resultaat!!!! Hij plast weer helemaal zelf na 4 maanden tijd!!! Zo blij!!! Echt een aanrader! Hadden we dit gelijk maar gegeven vanaf het begin maar ja dat is achteraf praten.
Mevr. bianca v/Berg
Onze hond had heel erg last van blaas ondstekingen,bloed bij de urine en soms binnen plassen . de geur van de urine was erg sterk en stonk. Nu ze urologist aid voor honden krijgt is ze daar helemaal van af. We zijn super blij met deze pilletjes. binne kort weer ff potje bestellen. Bedankt namens ons en een pootje van onze hond kiki Bedankt namens ons en onze hond
Dhr. E. Smits
Urologist Aid voor honden gebruikt ivm blaasgruis. Binnen een week was de blaasgruis echt helemaal weg. We hebben verder ook geen speciaal dieet gebruikt, alleen deze pillen. Ik geef nu elke maand een paar tabletjes als reinigingskuur, zodat de blaasgruis niet meer terug komt.
Dhr. Anton
Onze hond heeft twee maal achter elkaar een twee weken kuur antibiotica gekregen om de blaasontsteking te genezen. De blaasontsteking kwam echter steeds weer binnen een week terug. De dierenarts stelde voor om een foto te maken om vervolgens te beslissen voor een blaas operatie om de blaas schoon te maken. Om de operatie te voorkomen ben ik op internet gaan googlen en kwam ik urologist tegen dat ik bij jullie heb besteld. Binnen enkele dagen was het resultaat merkbaar. Onze hond liep elke 5 minuten naar buiten om te plassen en dat werd echt veel minder. Binnen een week was de blaasontsteking helemaal weg. De hond slaapt nu weer door en wij ook, terwijl alles droog blijft. We gaan voor de zekerheid nog even door met urologist en bouwen het straks langzaam af. Ik wilde onze ervaring toch even delen.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.