040 - 848 02 99
   

Constipatie bij honden

Constipatie behandelen bij honden.
Constipatie bij honden, ook wel obstipatie of verstopping genoemd, is de medische term voor een langzame of moeizame stoelgang. Constipatie bij honden kan onder andere de volgende oorzaken hebben: Een vernauwing in de darm van de hond verlamming van de darmspieren, te weinig beweging, te weinig drinken, uitdroging van de ontlasting in de dikke darm en onvoldoende vezelrijk voedsel.

Constipatie verschijnselen.
Als de voedingsresten te lang in de darmen van de hond blijven zitten, vormt zich een rottingsproces waarbij schadelijke en giftige stoffen vrijkomen. Dit levert verschijnselen op bij de hond als:
Vermoeidheid, lusteloosheid, verminderde weerstand, onzuivere huid/vacht, verminderde werking van de darmen, de alvleesklier en de lever. Daarnaast kan de hond erg winderig worden door het rottingsproces.

Behandeling.
Het voedingssupplement Obesitas Stop bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie. Vooral huisdieren die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling, neiging hebben naar constipatie en blijk geven van een trage metabolische activiteit regeren zeer goed op Obesitas Stop.

Obesitas Stop - Hond

Afslank formule voor honden
Obesitas Stop - Hond
€ 34,95
(incl. 6% BTW)
Voorraad:
ja
€ 1,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Afslank formule voor te zware honden op basis van Chinese kruiden.
Obesitas Stop bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor te dikke honden. Obesitas Stop is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten. 


Ingrediƫnten
Arisaema, Atractylodes Red, Chih-Shih, Coptis, Ginger (Dried), Hoelen, Licorice, Pinellia, Tangerine Seed

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en zwangerschap.


Gebruik

Obesitas Stop mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.


Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.


Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.


Voedingssupplement

Obesitas Stop is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.


Klantreacties

Obesitas Stop - Hond
Waardering:
Toelichting: Onze hond krijgt sinds een paar dagen obesitas stop van sensipharm, en het gaat echt heel erg goed nu. Ze had last van verstopping en je zag dat ze pijn had bij haar ontlasting. Na 2 dagen zagen we duidelijk dat het een heel stuk beter gaat. We geven nu nog een lage onderhoudsdosering.
Obesitas Stop - Hond
Waardering:
Toelichting: Hond was volgens de dierenarts veel te zwaar. Geef nu sinds 3 weken obesitas stop, en je merkt dat ze een stuk fitter wordt en de ontlasting beter is. We hebben haar nog niet gewogen, maar volgens mij is ze ook al wat afgevallen.. we gaan nog even door met obesitas stop.
Obesitas Stop - Hond
Waardering:
Toelichting: Onze kater had duidelijk pijn bij haar ontlasting. Na een paar dagen obesitas stop pilletjes was het over. Aanrader!
Obesitas Stop - Hond
Waardering:
Toelichting: Onze kat van 2 jaar had steeds last van obstipatie, waardoor ze ook minder ging eten en duidelijk buikpijn had. We zijn gestart met 2x per dag 1 pilletje en zitten nu op 2x per dag een 1/2 pilletje. Helemaal super! Wij zijn zo blij dat we dit middel gevonden hebben.

Ook verkrijgbaar in:

Obesitas Stop - Kleine Huisdieren
Afslank formule voor kleine hondjes, katten en knaagdieren op basis van Chinese kruiden.
€ 16,95