040 - 848 02 99
   

Droog eczeem bij katten

Droog eczeem behandelen bij katten.
Droog eczeem bij katten is een niet besmettelijke huidziekte. De kat gebruikt vaak de huid als "uitlaatklep" om zich te ontdoen van schadelijke stoffen. Bij droog eczeem gaat de kat vaak likken aan aangedane plekken, waardoor naast het primaire eczeem ook nog ontstekingen ontstaan. Droge huidproblemen bij katten worden dikwijls door verkeerde voeding in de hand gewerkt. Ook beweging blijkt een rol te spelen. Met name katten die weinig beweging krijgen zijn ontvankelijk(er) voor droog eczeem.

Droog eczeem bij katten.
Droog eczeem bij katten is een oppervlakkige huidaandoening. Eczeem is een verzamelnaam voor allerlei soorten huiduitslag. De huid is aangetast door: roodheid, schilfering, roos, warmte en krabeffecten. Deze verschijnselen kunnen naast en na elkaar aanwezig zijn. Er bestaan vele vormen van droog eczeem, naar gelang de oorzaak.

Monoderma Dry - Kleine Huisdieren

Vachtformule voor kleine huisdieren
Monoderma Dry - Kleine Huisdieren
€ 16,95
(incl. 6% BTW)
Voorraad:
ja
€ 1,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Vacht formule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen.
Monoderma Dry bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende dermatologieformule 'Run Fu Tang'.

Monoderma Dry is 100% natuurlijk, veilig in gebruik, en geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Advies: Een goede combinatie is om Monoderma Dry van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray


Ingrediƫnten
Dictamnus, Gambir, Moutan, Ophiopogon, Peony Red, Scrophularia

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap. Voor beter en sneller resultaat wordt naast de inwendige kuur de Newskin Huidspray aanbevolen!


Gebruik

Monoderma Dry mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.


Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.


Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.


Voedingssupplement

Monoderma Dry is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.


Klantreacties

Monoderma Dry - Kleine Huisdieren
Waardering:
Toelichting: Ik gebruik nu monoderma dry voor onze Cleopatra gedurende 2 maanden onze Border Colly heeft er nog nooit zo mooi uit gezien haar vacht sinds haar geboorte 10 jaar terug nog nooit zo mooi geweest ze heeft zelfs naar jaren van mager sprietje een beetje vet onder haar huidje, de jeuk is er soms nog wel maar hey onophoudelijk krabben is opgehouden soms krab ze maar dan is er meestal een stress reactie! Hartstikke bedankt!

Ook verkrijgbaar in:

Monoderma Dry - Hond
Vacht- en huidformule voor honden op basis van Chinese kruiden.
€ 34,95